Lavina Pîrva, motivul pentru care s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr în Bulgaria. Vedeta a rupt tăcerea

Sursa foto: Lavinia Pîrva, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lavinia Pîrva, Instagram

Lavinia Pîrva a dezvăluit motivul pentru care ea și Ștefan Bănică Jr s-au căsătorit în Bulgaria.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează una dintre cele mai longevive relații din showbiz, fiind împreună de aproximativ 10 ani. Secretul care stă la baza înțelegerii dintre ei doi este faptul că aceștia s-au susținut, reciproc, atât în momentele grele, cât și în cele ușoare, dar mai este reprezentat și de comunicare și înțelegere. Cei doi au împreună un băiețel. 

Lavina Pîrva, motivul pentru care s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr în Bulgaria

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr au decis să facă ceremonia de nuntă într-un cadru de poveste, dar nu în România. Locația aleasă pentru marele eveniment a fost Bulgaria. Recent, Lavinia Pîrva a dezvăluit motivul pentru care ea și soțul ei au luat această decizie. 

‘’Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste’’, a declarat Lavinia Pîrva pentru VIVA!

Ștefan Bănică Jr a ținut să precizeze faptul că totul a iești exact așa cum și-au dorit. 

‘’A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!’’, a completat acesta.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva ar putea deveni din nou părinți

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează un cuplu de aproximativ 10 ani și au împreună un băiețel de aproape 3 ani. Cuplul a fost întrebat recent, în cadrul unui interviu, despre posibilitatea de a avea încă un nou membru în familie. Dacă Lavinia Pîrva a avut un răspuns categoric și, anume, nu, Ștefan Bănică spune că lasă acest lucru pe mâna destinului.

"Am trei copii şi îi mulțumesc lui Dumnezeu, pentru că toţi trei sunt mai mult decât mi-am închipuit. Nu mi se pare că un copil vine pe lume când vrei tu. Ai impresia că tu decizi când vrei să devii părinte. E doar o senzaţie, mi se pare că lucrurile sunt predestinate. N-aş fi crezut niciodată că o să am un copil la 51 de ani, dar mă bucur enorm. Aşa că nu ştiu ce să răspund la întrebarea ta." , a spus Ștefan Bănică, potrivit viva.

Ce spun cei doi despre Alexandru

Atât Lavinia, cât și Ștefan Bănică au doar cuvinte de laudă, în ceea ce-l privește pe cel mic. Chiar dacă are abia 3 ani, cei doi spun că este un copil foarte isteț, care îi uimește pe zi ce trece.

"Alexandru are simţul umorului, e isteţ, face ghiduşii, îi place muzica, îi place să danseze. E greu de enumerat ce crede un tată despre copilul lui fără a fi subiectiv şi fără a exagera, ceea ce eu încerc să nu fac. Dar este un copil cu foarte mult farmec.", a declarat Ștefan Bănică. 

"Of, Doamne! Ne uimeşte în fiecare zi. Cred că o să rămân cu o față uimită mult timp de acum încolo. Am rămas blocată acolo, asta pentru că Alexandru în fiecare zi evoluează într-un mod accelerat şi surprinzător. Este un copil plin de energie şi cu un farmec aparte, lucru pe care mi l-am dorit încă de când era în burtică. Merge la grădiniţă de câteva luni şi îi place foarte mult să fie înconjurat de copii.", a spus și Lavinia Pîrva.

De ce nu își expune Lavinia Pîrva copilul pe rețelele de socializare

"Nu ne-am dorit să-l expunem momentan. Cu siguranţă vom face acest lucru atunci când vom simţi.

Am primit propuneri care să-l implice şi pe Alexandru şi am acceptat doar în contextul în care într-adevăr mi-a plăcut produsul respectiv, am verificat că e un produs bun pentru mine, pentru copilul meu şi, implicit, l-am recomandat mai departe celor care mă urmăresc.", a mai spus partenera lui Ștefan Bănică.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 aug 2022, 09:14 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play