Lavina Pîrva, ipostază incendiară în costum de baie. Cum s-a filmat vedeta

Data publicării:

Lavinia Pîrva se află într-o binemeritată vacanță, alături de Ștefan Bănică Jr. Vedeta și-a surprins fanii cu o ipostază provocatoare, în costum de baie.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au marcat prima vacanță pe anul 2022. Cei doi au ales să se relaxeze într-o destinație de lux. Ei bine, este vorba de Maldive, locația unde tot mai multe vedete au ales să meargă în vacanță. Vedeta a împărtășit cu fanii și primele imagini din locația de vis. Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, care i-a pus silueta perfectă în evidență, accesorizată cu o pereche de ochelari, dar și cu un zâmbet larg, Lavinia Pîrva a întors toate privirile de pe plajă, dar a captat și atenția fanilor de pe rețelele de socialziare. 

 

 

Cum a slăbit Lavinia Pârva 30 de kilograme

 

În trecut, Lavinia Pârva s-a luptat cu kilogramele în plus. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a reușit ulterior să aibă din nou formele de invidiat. Vedeta, în vârstă de  36 de ani, a povestit că în timpul sarcinii a acumulat 30 de kilograme. Din fericire pentru ea, organismul a ajutat-o și a scăpat în mod natural acele kilograme nedorite cu ajutorul unui truc minune.

Artista a povestit că avea o retenție de apă foarte mare, motiv pentru care a fost și mai simplu să scape de kilogramele în plus.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari’, a spus vedeta.

 

Chiar și așa, Lavinia Pârva a precizat că a avut mare grijă la alimentație, chiar dacă uneori i-a fost greu să se abțină de la produsele nesănătoase.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar).Mișcare: Minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu’, a spus Lavinia.

 

Lavinia Pârva a ajuns la formele mult dorite, iar acum stârnește invidia femeilor și admirația bărbaților.

 „M-am ambiționat și am făcut foarte mult sport… Chestia cu mâncarea nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă. Cumva, asta încerc să fac. Să nu mănânc foarte mult. Ăsta este modul prin care am reușit să slăbesc și să mă mențin. În momentul în care iau 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc nimic după ora 5”, a declarat Lavinia Pîrva, notează protv.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel