Laverne Cox este gazda transmisiunii de pe covorul roșu LIVE FROM E!: 2021 PEOPLE’S CHOICE AWARDS

Laverne Cox
Descriere foto: Laverne Cox

Actriță nominalizată la Premiile Emmy, style star, producător câștigător al unui Premiu Emmy, care militează pentru egalitatea în drepturi, Laverne Cox va conduce transmisiunea de pe covorul roșu Live from E! 2021 People’s Choice Awards. Laverne Cox va prelua rolul de gazdă pentru toate transmisiunile de pe covorul roșu începând din 2022. 

Laverne Cox va discuta cu câștigătorii și nominalizații și va oferi publicului o experiență plină de spontaneitate alături de celebritățile prezente la această gală, care sărbătorește toate formele de divertisment prin acordarea de premii celor votați integral de public. 

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards oferă publicului o acoperire masivă, pe multiple platforme, în mediul digital, mobil și pe rețelele de socializare.

Live from E!: 2021 People’s Choice Awards este transmisă în direct în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie de la ora 2:00 a.m la E! din Barker Hangar în Santa Monica, CA.   

Gala People’s Choice Awards 2021 este difuzată în direct în noaptea de marți spre miercuri 7 decembrie de la ora 4:00 am și în reluare, în data de 8 decembrie, de la ora 22:00, cu actorul Kenan Thompson ca și prezentator. 

The People’s Choice Awards și Live from E!: The 2021 People’s Choice Awards sunt programe produse de  Den of Thieves cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski. 
 

 

Despre Laverne Cox


Cu multe premiere în cariera sa impresionantă, Laverne Cox a fost nominalizată de patru ori la premiile Emmy, a câștigat un premiu Emmy în rolul de producător și susținător al egalității în drepturi și public speaker. Ea este cunoscută pentru interpretarea rolului Sophia Burset din producția apreciată de public și produsă de Netflix, “Orange is The New Black”. Acest rol i-a adus lui Cox, prima femeie transgender, o nominalizare la premiile Emmy pentru interpretare. Deasemenea, Cox a fost prima femeie trans de culoare care a jucat un rol principal într-un serial mainstream. Cox poate fi văzută în filmul câștigător de Oscar, “Promising Young Woman”. Este gazda podcastului “The Laverne Cox Show”, la Shondaland Audio și iHeart, și, recent, a încheiat filmările la mini-seria “Inventing Anna”, pentru Netflx, semnată de Shonda Rimes, Este și producător executiv pentru seria apreciată de public “Disclosure”, nominalizată recent la Premiile Peaboy, disponibilă la Netflix. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 19 noi 2021, 15:29 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience