Laurette, infectată cu Covid. Cum se simte vedeta: „Am fost patru zile moartă, la pat”

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette a fost infectată cu Covid și spune că nu s-a putut ridica din pat timp de patru zile. 

Laurette a dezvăluit că a fost infectată cu noul coronavirus, chiar înainte de sărbători. Vedeta s-a îmbolnăvit cu puțin timp înainte de a pleca în vacanță în America. Deși acum se simte bine, ea spune că timp de patru zile nu s-a putut ridica din pat. 


“Am avut și eu Covid, chiar înainte de Sărbători. Mai precis, chiar înainte să plec în vacanță în America. Am fost patru zile moartă, la pat! Dar bine că l-am făcut, uite că acum, cu infectările astea cu Omicron, am scăpat”, a spus Laurette pentru click.

 

Laurette vrea să devină mamă pentru a doua oară


Laurette și-a găsit sufletul pereche și este mai pregătită ca niciodată să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta se iubește cu celebrul fotbalist Magaye Gueye și se visează deja mămică. Cei doi porumbei au vorbit și despre planurile de nuntă, dar Laurette a dezvăluit că încă nu au luat o hotărâre în acest sens. 


Laurette radiază de fericire în brațele fotbalistului și spune că este mai fericită ca niciodată. Cei doi au o relație la distanță, dar bruneta spune că acest lucru nu îi împiedică să aibă o relație frumoasă de iubire. Ba din contră, totul este mult mai pasional atunci când cei doi se întâlnesc. 


„Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit”, a spus Laurette la podcastul „Fără filtre” cu Alina Ionescu.


Chiar dacă încă nu au fost planuri de nuntă, Laurette a dat de înțeles că marele DA nu este prea departe. 


„Nu rezistăm unul fără celălalt, chiar dacă eu sunt aici și el acolo. Iubirea e mai intensă atunci când te vezi mai rar. Am vorbit despre căsătorie, dar nu va fi acum”, a mai spus vedeta. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel