Laurette, dezvăluiri șocante. Prin ce dramă a trecut vedeta și fiica ei: ”Am dormit două zile în mașină cu fetița mea”

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette și-a deschis sufletul și a povestit drama prin care a trecut atât ea cât și fetița ei. E de necrezut prin ce momente grele au trecut cele două.

Deși acum o vedem mereu cu zâmbetul pe buze, Laurette a trecut prin momente cumplite care au marcat-o profund. De-a lungul vieții sale, frumoasa mulatră a fost pusă la grea încercare.

Laurette a povestit că și-a dorit enorm să-și întemeieze o familie, dar lucrurile s-au întâmplat total diferit. Până în momentul în care fetița celor doi a venit pe lumea, aceștia s-au înteles de minune. Venirea pe lumea a celui mai frumos dar de la Dumnezeu a schimbat radical lucrurile între cei doi, atitudinea bărbatului fiind una greu de înțeles, motiv pentru care Laurette a decis să pună punct relației.

”Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da”. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe. Au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit”, a declarat Laurette la Antena Stars.

Laurette și-a luat fetița, câteva haine și cățelușul și au plecat din casa fostului ei iubit. Vedeta împreună cu fiica ei au dormit zile întregi în mașină și pe unde au apucat. Ulterior, frumoasa mulatră a avut nevoie de ajutor specializat pentru a-și reveni după traumele trăite.

”Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița). Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?” Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela”, a adăugat Laurette.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel