Laurette, despre afacerea cu care vrea să dea lovitura: „Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă”

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette și-a deschis propria ei afacere și a dezvăluit ce sumă imensă a investit. De unde a avut vedeta banii?

Laurette a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, dar a reușit să treacă peste toate. Acum vedeta este mai fericită ca niciodată deoarece a reușit să își deschidă propria ei afacere la care visa de foarte mult timp. Fosta asistentă TV a investit 80.000 de euro într-un salon de masaj și este sigură că această idee îi va aduce mulți bani în conturi. 


Laurette spune că visa de mult la această afacere dar nu a avut suficienți bani pentru investiție. Vedeta spune că a apelat la un împrumut bancar pentru această sumă imensă. 


„Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari. A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis”, a declarat Laurette pentru Cancan.


Laurette spune că are un curs de masaj și era chiar păcat să nu se folosească de acest lucru. Vedeta a avut în trecut câteva probleme cu coloana și a fost la masaj de mai multe ori. Aceasta a descoperit atunci cât de căutate sunt aceste servicii, așa că s-a gândit că ar putea avea propriul ei salon de masaj. 


„Nu vreau să fiu doar șef! Chiar dacă muncesc, muncesc doar pentru mine și de ce să stau atât timp cât am terminat o școală în domeniu?! Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a mai spus ea pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel