Laurette, declarații surprinzătoare despre bărbații din viața ei. Vedeta a dezvăluit suma pentru care ar face amor cu alt bărbat

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette a făcut declarații surprinzătoare despre bărbații din viața ei, dar și despre suma pentru care ar face amor cu alt bărbat.

Laurette este una dintre cele mai dezinvolte vedete din showbiz-ul autohton, iar fanii ei apreciază foarte mult acest lucru. Sexy mulatra reușește de fiecare dată să le ia mințile fanilor, mai ales masculilor, cu fotografiile senzuale pe care le postează pe rețelele de socializare. Vedeta este una dintre cele mai dorite femei din showbiz, având mai multe relații de-a lungul timpului cu bărbați celebrii.

Invitată în platoul emisiunii ”Teo Show”, Laurette a făcut declarații surprinzătoare despre iubiții ei de până acum.

„Unii dintre iubiții mei aveau milioane de euro, dar pot să-i număr pe degete. Cel mai bogat iubit al meu este unul din cei mai bogați români din lume. Era si generos, mi-a dat cadouri. Și soțul meu mi-a dat o sumă mare, atunci când mi-am achiziționat casa”, a spus aceasta la Teo Show.

Frumoasa mulatră a fost căsătorită cu omul de afaceri Ciprian Nistor, de care a și divorțat cu scandal. Acesta a acuzat-o pe Laurette că l-ar fi înșelat câtă vreme el își ispășea pedeapsa în închisoare.

„Pentru un milion de euro mi-aș înșela soțul! Am înșelat și am fost înșelată. Am iertat când am fost înșelată, dar nu se merită. Sunt o femeie foarte rece și mama zice că am inima de gheață și că nu o să stau cu nici un bărbat. Dar asta e pentru că am trecut prin lucruri rele în relațiile mele cu bărbații”, a mai spus Laurette la „Teo Show”, de la Kanal D.

Deși a fost întotdeauna o femeie extrem de dorită, aceasta a fost de multe ori dezamăgită.

„Cea mai mare dezamăgire a fost tata pentru că m-a părăsit. Și l-am văzut după 27 ani. Apoi Mihai, tatăl Serenei, care la fel ne-a părăsit. E geru pentru că mi-am dorit ca Serena să crească alături de un tată”, a adăugat Laurette.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel