Laurette, declarații șocante după bătaia din hotel. Ce s-a întâmplat cu vedeta: „A vrut să mă omoare”

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette a trecut prin momente cumplite, după ce a fost bătută cu bestialitate de un bărbat într-un hotel din Capitală. Vedeta a dat și primele declarații despre acest incident.

În urmă cu două zile, Laurette a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de un bărbat într-un hotel de 3 stele din centrul Capitalei. Vedeta a fost la un pas de moarte și a suferit răni grave. Avocatul artistei a oferit câteva detalii despre incidentul scandalos, în direct la X-tra Night Show. Potrivit acestuia, autoritățile au fost alertate, după ce din camera de hotel s-au auzit mai multe țipete și lovituri.

 În urma violențelor fizice grave la care a fost supusă vedeta, aceasta a ajuns la INML împreună cu avocatul ei pentru a obține un certificat medico-legal.

„Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe...Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană.”, a spus Laurette pentru Antena Stars.

Mai mult decât atât, Laurette a mărturisit că este convinsă că cineva pe care îl cunoaște a pus la cale tot ce s-a întîmplat pentru a-i face rău. Pentru moment, artista nu a vrut să dea prea multe detalii. 

„În primul rând îi mulțumesc Lui Dumnezeu că am scăpat cu viață și nu m-a omorât acolo. Pot doar să spun că am căzut într-o capcană întinsă de cineva. Am o bănuială, știu cine ar fi vrut să facă lucrul ăsta și să construiască o altă imagine decât ceea ce sunt eu acum. Nu este pentru prima dată când anumite persoane încearcă prin mesaje și apeluri telefonice să mă abordeze sub această formă. De data asta se pare că a reușit într-o oarecare măsură, am căzut în această capcană.”, a mai spus artista pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel