Laurette dă cărțile pe față, după ce s-a zvonit că n-are bani să-și crească fetița și că vrea ajutor de la stat: „Nu înțeleg ce este de râs”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laurette, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurette, Instagram

După ce au circulat zvonuri că Laurette se confruntă cu dificultăți financiare și ar solicita ajutor de la stat pentru a-și crește fetița, aceasta a decis să ofere clarificări.

După ce a declarat că se va interesa dacă poate beneficia de un ajutor financiar din partea statului în valoare de 300 de lei acordat mamelor singure și că uneori i se mai întâmplă să rămână fără bani, Laurette s-a decis să facă câteva clarificări și să spună care e, de fapt, situația ei financiară.

„Evident că s-a înțeles greșit, a fost pur și simplu un subiect dezbătut cu mămicile care mă urmăresc pe Tiktok, însă s-a înțeles total greșit cum că eu și fetița nu avem bani sau că nu avem ce mânca și solicităm ajutor social.

Este evident și la mintea cocoșului că a fost o glumă, dar oamenii au înțeles total greșit. Însă, chiar dacă ar fi fost așa, nu înțeleg ce este de râs dacă cineva își cere drepturile, într-un stat european.

Bineînțeles, dacă îndeplinește și se încadrează în anumite cerințe, mi se pare ceva normal. În alte țări, persoanele care au nevoie sunt ajutate de către statul respectiv”, a spus Laurette în exclusivitate pentru playtech.ro.

„Nu beneficiez de acest ajutor, nu am cerut niciodată și nici nu știu dacă mă încadrez în aceste cerințe, pur și simplu s-a înțeles greșit”

Ea a ținut să precizeze că nu beneficiază de ajutor și că nu a cerut niciodată acest lucru. Laurette a subliniat că nu știe dacă se încadrează în cerințele pentru a primi ajutor social și că a fost doar o neînțelegere. Fosta asistentă de televiziune consideră că alte persoane ar trebui să beneficieze de aceste drepturi, în timp ce ea îi mulțumește lui Dumnezeu că a avut și va avea întotdeauna posibilitatea de a se descurca financiar.

„Nu beneficiez de acest ajutor, nu am cerut niciodată și nici nu știu dacă mă încadrez în aceste cerințe, pur și simplu s-a înțeles greșit, dorindu-se, probabil, așa cum s-a făcut și până acum, să fiu pusă de fiecare dată într-o lumină proastă, pentru că la noi asta se vinde.

Nu am nevoie și nici nu voi cere acest drept, consider că alte persoane ar trebui să beneficieze de aceste drepturi, oameni care chiar au nevoie cu adevărat de acest ajutor. Eu, mulțumesc lui Dumnezeu, am și voi avea întotdeauna!”, a mai mărturisit Laurette.

Din ce câștigă bani: „Avem o bază de clienți ai noștri, de peste doi ani și jumătate, și este foarte bine, din acest punct de vedere”

Laurette a dezvăluit că în prezent își desfășoară activitatea parțial în Franța. Cu toate acestea, ea nu s-a mutat definitiv în Paris, deoarece mai are proiecte în desfășurare în România, unde se întoarce mereu cu drag. Laurette a menționat că are un salon de masaj de relaxare și terapeutic, care a reușit să atragă o bază stabilă de clienți în ultimii doi ani și jumătate, ceea ce o bucură din punct de vedere profesional.

„În acest moment, locuiesc parțial în Franța, este pentru noi în ultimii ani un du-te-vino, însă nu ne-am mutat definitiv în Paris, încă mai am proiecte în România și de fiecare dată mă întorc cu drag.

Am în continuare salonul de masaj de relaxare și terapeutic pot spune că avem o bază de clienți ai noștri, de peste doi ani și jumătate, și este foarte bine, din acest punct de vedere”, a mai spus Laurette.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel