Laurette a fost cerută în căsătorie. Cine este bărbatul care i-a furat inima mulatrei: "Iubesc foarte mult"

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette a făcut marele anunț. Mulatra a fost cerută în căsătorie. Aceasta a dezvăluit și cine este bărbatul misterios care a reușit să îi fure inima.

Laurette este în culmea fericirii. Frumoasa mulatră a fost cerută în căsătorie, iar anunțul a fost făcut chiar de aceasta. Vedeta nu se mai ascunde și arată tuturor cât este de îndrăgostită.

Deși a încercat să-și țină cât mai mult viața personală departe de ochii curioșilor, de data aceasta, Laurette nu se mai ascunde și a vorbit despre bărbatul din viața ei. Vedeta a recunoscut că este îndrăgostită de un cunoscut fotbalist de la echipa Dinamo.

Laurette, cerută în căsătorie

Chiar dacă mulți ar crede că este o relație la început sau sunt în faza de cunoaștere, ei bine lucrurile nu stau deloc așa  și asta pentru că frumoasa Laurette a dezvăluit faptul că bărbatul a cerut-o deja în căsătorie.

„M-a cerut în urmă cu două luni și jumătate. E serios, eram la masă. El ține foarte mult la mine, dar nu interesează pe nimeni ce fac eu cu viața mea, dacă mă căsătoresc sau nu. Eu nu am vrut să se știe de relația noastră și îmi e puțin ciudă că s-a ajuns aici. Da, iubesc foarte mult”, a spus Laurette la „Star Matinal”.

Bărbatul care i-a cucerit inima mulatrei focoase este senegalezul Magaye Gueye, jucător al echipei Dinamo București. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru luni. Laurette a mărturisit că s-au cunoscut într-un club din Paris, acolo unde a fost dragoste la prima vedere.

„Da, am fost cerută în căsătorie. O să postez eu. E normal, nu ați văzut cum m-a cerut în casătorie? O să fac publică cererea în căsătorie. Suntem împreună de 3 luni și jumătate, dar eu îl știu de dinainte să vină el la București ca să joace la această echipă. Eu l-am cunoscut într-un club de noapte din Paris. Este o dovadă că suntem împreună de mai mult. Nu m-ar fi cerut în casătorie dacă mă jignea”, a mai declarat cântăreața.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel