Laurette a ajuns la psiholog, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Vedeta a rămas cu traume: „M-am speriat foarte tare”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laurette, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurette, instagram

Laurette a ajuns pe mâna psihologului, după ce a fost implicată într-un accident rutier. 

Laurette Attindehou a rămas cu traume și coșmaruri după accidentul rutier în care a fost implicată luna trecută. Vedeta a fost în stare de șoc. La scurt timp după accident, vedeta a declarat că se afla la volanul mașinii sale, moment în care  o mașină a intrat în ea. Potrivit acesteia, șoferul nu s-a asigurat și a izbit-o din plin. Bruneta a povestit că s-a speriat foarte rău și chiar a crezut că va muri. Laurette a rămas cu răni ușoare la picioare și la umărul stâng.

„Da, am făcut un accident foarte grav. Era să mor. Practic, am văzut moartea cu ochii! A intrat unul în mine. Nu s-a asigurat”, a spus Laurette pentru Click.ro.

Laurette a apelat la psiholog

În urma accidentului rutier în care a fost implicată, Laurette a avut nevoie de ajutorul psihologului. 

„Merg la psiholog săptămânal după accident! M-am speriat foarte tare! De când conduc, așa accident nu am mai avut în viața mea!

Am fost aruncată direct într-un gard din beton, era gata să-mi rămână creierii întinși pe parbriz! După accident, am ieșit din mașină foarte speriată! Din motor ieșea un fum gros și mi-a fost frică să nu ia foc mașina, să facă explozie.

A venit Ambulanța și mi-a acordat primul ajutor. Am rămas cu răni ușoare pe corp, însă sperietura a fost așa de mare că a trebuit să merg la psiholog să mă tratez! De atunci tot merg la terapie”, a declarat Laurette, pentru Click!

Laurette: „Strigau la mine și mă făceau în toate felurile!”

Laurette a recunoscut că cel mai mult au dezamăgit-o oamenii care s-au adunat la locul accidentului. Potrivit vedetei, aceștia au început să o jignească și să strige la ea. 

„Lumea se adunase în jurul meu, ca la urs. Strigau la mine și mă făceau în toate felurile. Eu nu am făcut nimic, s-a constatat, de altfel, și de către Poliție că eu am fost nevinovată! N-am văzut cât poate fi lumea asta de rea, erau porniți cu toții pe mine! Mă judecau și nu știu pentru ce, că nu aveau motiv, doar pentru că sunt vedetă, că mă știau de la televizor?!”, a adăugat, contrariată, Laurette pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel