Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc se pregătesc să devină părinți: “Am emoții. Totul e pregătit”

Data publicării:
Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf
Descriere foto: Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Corina Caciuc este pe punctul de a naște.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan  se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. Antrenorul radiază de fericire și așteptă cu nerăbadare ca partenera sa de viață să nască. Cei doi îndrăgostiți așteaptă din clipă în clipă venirea pe lumea a fiului lor. Corina Caciuc, iubita antrenorului, a ajuns la termen și poate să nască în orice moment. 

Corina Caciuc naște natural

Recent, Laurențiu Rgehecampf a declarat că iubita sa va naște natural și că sunt nerăbdători să își strângă în brațe bebelușul. 

”Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Laurențiu Reghecampf.

Totodată, antrenorul a recunoscut că are emoții și speră ca totul să decurgă bine, fără complicații.

”Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”,a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au cunoscut în urmă cu 2 ani de zile 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, prima fotografie cu băiatul său și al Corinei Caciuc. Ce nume va avea bebelușul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel