Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales numele bebelușului. Ce indiciu a dat antrenorul Universității Craiova

Data publicării:

Laurențiu Reghecampf va deveni tătic de băiat pentru a treia oară. Corina Caciu este însărcinată în 28 de săptămâni. Ce nume au ales pentru bebeluș?

Laurențiu Reghecampf este mai fericit și împlinit ca niciodată. Antrenorul Universității Craiova va deveni tată pentru a treia oară alături de Corina Caciuc, tânăra în vârstă de 30 de ani care l-a cucerit iremediabil pe Reghe. 


Chiar dacă Laurențiu Reghecampf este în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, iar acuzațiile și jignirile sunt la cote maxime, iată că antrenorul demonstrează că este mai liniștit și fericit ca niciodată. Acesta a postat pe contul de Instagram o fotografie cu un tort cu frișcă și căpșuni, dar pe fundal se poate vedea și burtica de graviduță a Corinei Caciuc. La descriere, Reghe a explicat că acela este primul tort al bebelușului lor, a cărui nume începe cu inițiala „L”. Corina Caciuc este însărcinată în 28 de săptămâni. 


”Primul tort pentru micuțul L... 28 de săptămâni”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.


Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au cunoscut în urmă cu 2 ani de zile 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel