Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, decizie RADICALĂ. Cei doi au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan

Data publicării:
Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, colaj foto Instagram

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat o altă întorsătură. Antrenorul și noua iubită au dat-o în judecată pe impresară. 

În ultima perioadă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte dure. Cei doi se află în curs de divorț, după ce antrenorul și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. Deși părea că lucrurile s-au mai liniștit, iată că divorțul dintre impresară și antrenor a luat o nouă întorsătură. Potrivit spynews.ro, Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe Anamaria Prodan, însă momentan nu se știe care este motivul. Corina Caciuc nu s-a mai abținut de data aceasta, astfel că și-a acompaniat partenerul de viață în această decizie. 

Se pare, totuși, că motivul ar fi faptul că Anamaria Prodan a adresat de nenumărate ori cuvinte dure la adresa celor doi, defăimându-le astfel imaginea.

Anamaria Prodan l-a IERTAT pe Laurențiu Reghecampf

Impresara a făcut numeroase acuzații grave la adresa lui Laurențiu Reghecampf, însă acum susține că l-a iertat și că îl va ajuta pe antrenorul Craiovei, indiferent de context. Anamaria Prodan a declarat că este sătulă de tot scandalul care a pornit după despărțire.

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni.

Nu ne vom uită înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Anamaria Prodan vrea custodia totala fiului ei, Bebeto: „Va fi decăzut din drepturile părintești”


Anamaria Prodan vrea să obţină custodia totală a lui Laurenţiu junior, fiul de 14 ani al celor doi, iar antrenorul să îi plătească pensie alimentară, care se va ridica la suna de 5.000 de euro lunar.

“Laurențiu Reghecampf va fi decăzut din drepturile părintești, voi face tot ce îmi stă în putere să obțin custodia totală, exclusivă, a copilului nostru, o să îl iau pe Bebeto. Bebe nu are ce învăța de la Reghecampf, comportamentul lui în relația cu acea fată de oraș este mai mult decât grăitor. Da, normal că voi solicita, conform legii, pensie alimentară. E adevărat, Bebe nu stă în cei 5.000 de euro pe care i-ar putea obține de la Laurențiu Reghecampf (antrenorul fiind plătit, susține impresarul, cu 15.000 de euro, lunar, de Universitatea Craiova, n. red.), dar sunt curioasă pe unde va scoate cămașa când va fi nevoit să plătească. Dar asta, deja, nu mai este treaba mea, va fi problema lui să îi explice acelei fete ce s-a întâmplat și de ce nu mai are bani”, a declarat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel