Laurențiu Reghecampf și-a ignorat copiii la intrarea în curtea judecătoriei. Anamaria Prodan: „Putem să murim, pe el nu-l interesează”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf s-au întâlnit luni, 4 aprilie, la Judecătoria Buftea, unde a avut loc a doua înfăţişare în procesul de divorţ. 

Anamaria Prodan a venit împreună cu Bebe, fiul ei şi al lui Laurenţiu Reghecampf, şi Sara, fiica din căsnicia anterioară. Laurențiu Regehcampf și-a făcut apariția alături de fiul său, Luca și a trecut pe lângă proprii lui copii fără să îi salute. Celebrul antrenor a intrat direct în clădire, iar Anamaria l-a urmat și ea, la distanță de câteva minute, însoțită de avocatul ei. 

Sarah și Bebeto au fost surpinși de faptul că Reghe nu i-a salutat. Cei doi au plâns și chiar au mers după tatăl lor în speranța că le va acorda totuși atenție, însă Reghe nu a schițat niciun gest, scrie realitateasportiva.net.

 

„El este ca și tatăl meu. El ar trebui să vină la noi. Noi suntem copiii lui, noi ar trebui să fim viața lui, dar acum se pare că nu suntem (...) Sunt în România, nu a încercat să vină să mă vadă încă”, a spus Sara, potrivit PRO TV. 

„Noi îl cunoaștem foarte bine, el este într-un hău, într-o gaură foarte adâncă. El își va da seama despre toate lucrurile astea. Toată lumea ne spune că este foarte târziu. Toți prietenii ne spun: Ana, vezi că o să vină la un moment dat. Noi știm că o să vină. Noi știm că o să i se facă dor. N-are cum să nu iubească. Nici noi nu putem să spunem că nu-l iubim. L-am iubit dumnezeiește pe el. El a fost soarele familiei noastre. Ce a putut să facă el din viața lui, asta nu o să înțelegem noi niciodată”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei menționate anterior.  
 
„El este acum prins în chestia asta. El nu și-a dat seama probabil de trecutul iubitei. Acum le vede. Noi suntem siderați, supărați. Și copilul. Are 14 ani Bebe, nu mai e bebe. Când vine toată lumea și spune: Ia uite, poze cu amanta tatălui, ia uite file din dosare de prostituție, nu ți-e tocmai bine”, a adăugat impresara. 

Anamaria Prodan: „Putem să murim, pe el nu-l interesează”

 

„Această căsnicie s-a dărâmat doar datorită prostiilor pe care le-a făcut. Trebuie să aducă ceea ce ne aparține, eu sunt mamă și am 3 copii, cu luca 4.

El trebuia, dacă e bărbat, să lase mai mult de jumătate, că așa face un bărbat adevărat. Dar acum ce să spunem, nu poate și are probleme și cheltuieli foarte mari. De-asta am avocat, de-asta avem instanță. Dacă nu vrea la notar, că noi îl rugăm de foarte mult timp.


Absolut deloc, niciodată, nici nu-l interesează. Putem să murim, pe el nu-l interesează. A plătit o singură dată la școala lui Bebe, acum ne-a anunțat că nu mai plătește.

Am ordonanțe că vrea program de vizite, bebe îl așteaptă oriunde, unde vrea el, noi îl rugăm să vină să-l vadă în fiecare zi. Ce scandal să fie? Eu sunt plecată din țară câte duă săptămâni, el știe că băiatul îl anunță. 


(...) Nu se pune problema să cerem pensie alimentară, el trebuia să aibă grijă de familie în orice situație, nu să o lase pe drum”, a declarat Anamaria Prodan în fața reporterilor, potrivit Wowbiz. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 04 apr 2022, 18:07 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience