Laurențiu Reghecampf, primele declarații despre presupusa idilă dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa: Clar m-a deranjat foarte tare

Data publicării:
Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta
Descriere foto: Captura foto Youtube/ Acasa la Maruta

Laurențiu Reghecampf a decis să spună lucrurilor pe nume și îi aduce fostei soții acuzații grave. 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au spus adio după 15 ani de relație. Cei doi sunt în plin proces de divorț, iar războiul dintre nu pare că va ajunge prea rapid la final. Cei doi își aduc acuzații și jigniri grave. 

 

Ce a făcut Ana este foarte urât


Laurențiu Reghecampf a mers în podcastul Acasă la Măruță unde a vorbit despre fosta relație cu Anamaria Prodan. Antrenorul a decis să vorbească pentru prima dată în public despre acuzațiile care i-au fost aduse de sexy-impresara și vrea să își facă dreptate. 


"În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? (...) Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile


La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. 

Simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă


Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.", a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul podcastului.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel