Laurențiu Reghecampf, din nou tată de băiat. Când va naște iubita antrenorului

Corina Bilcon și Laurențiu Reghecampf, colaj foto
Descriere foto: Corina Bilcon și Laurențiu Reghecampf, colaj foto

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Antrenorul va fi din nou tătic de băiețel. 

Deși se află în plin divorț de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf este fericit și asta pentru că urmează să devină din nou tătic. Potrivit cancan.ro, sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, exact ce și-a dorit antrenorul. Medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Acest lucru este preconizat peste câteva zile, mai exact vineri! 

Aceasta este însărcinată în 12 săptămâni și ar urma să nască în anul care vine, mai precis în luna mai, aproximativ între zilele de 15-20. La un calcul simplu, zodia viitorului copil al lui Laurențiu va fi zodia taur, exact ca și părinții antrenorului.

 

Anamaria Prodan se mută în America

 

Anamaria Prodan este decisă să înceapă o viață nouă, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Impresara vrea să se mute din România definitiv. Deși mulți ar crede că țara în care se va muta este Dubai, ei bine, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Vedeta a declarat că intenționează să plece în America, și asta pentru binele copiilor săi, în special pentru Bebeto, băiețelul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. 

Vedeta a mărturisit că se va muta în America pentru ca Bebeto să urmeze aceleași școli la care au mers și surorile sale mai mari. Cu toate astea, Anamaria Prodan nu va renunța nici la Dubai, și asta pentru că are numeroase afaceri acolo.

„Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a declarat Anamaria Prodan, la Kanal D.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 11 noi 2021, 10:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience