Laurențiu Reghecampf confirmă DIVORȚUL de Anamaria Prodan: „Am depus actele de divorț! Dumnezeu va decide drumul fiecăruia!”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial despățirea de Anamaria Prodan, după ce în spațiul public au apărut zvonuri cum că ar deveni tată pentru a treia oară. 

Laurențiu Reghecampf a confirmat despățirea de Anamaria Prodan și a declarat pentru CANCAN.RO că a depus actele de divorț. 


Antrenorul Universității Craiova nu a vrut să comenteze informațiile apărute peste tot în presă, conform cărora Corina Caciuc ar fi însărcinată și ar aștepta o fetiță. Acesta a declarat că își dorește ca viața lui privată să fie departe de lumina reflectoarelor. 


„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.


Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.


Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf pentru CANCAN.RO

 

Anamaria Prodan, primele declarații după ce s-a zvonit că amanta soțului ei ar fi însărcinată

 

Laurențiu Reghecampf și Corina Bilcon s-ar fi cunoscut pentru prima oară în Dubai, iar de atunci totul a prins contur între cei doi. Ar fi bifat câteva vacanțe împreună, iar acum femeia urmează să îl facă tată de fată, potrivit FANATIK

 

Anamaria Prodan a comentat ultimele zvonuri apărute și susține că nimic din toate astea nu este adevărat. Ba mai mult, sexy-impresara susține că se vorbește prea mult despre Corina. 

 

„Ce sarcină? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta. Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

 

Laurențiu Reghecampf Jr: „Ai murit pentru mine. Pentru totdeauna”

 

Imediat după ce veștile că antrenorul Universității Craiova ar deveni tată pentru a treia oară, fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr a postat pe pagina de Instagram un mesaj dur pentru acesta. Micuțul a scris în dreptul unei fotografii în care apare alături de tatăl său că acesta „a murit” pentru el, semn că a fost deranjat de ceea ce tatăl său a făcut în ultimele luni. 

 

Anamaria Prodan i-a comentat fiului ei la postare și l-a îndemnat să își ierte tatăl și să fie alături de el în această perioadă dificilă. Sexy-impresara speră până în ultima clipă că antrenorul se va întoarce la familie și lucrurile vor reveni la normal. 

 

„Mami...Tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! Tu, ești el! Noi suntem el! Fii puternic băiatul meu superb și deștept! Cum sunt și surorile tale! Și, iubește-l!! Tu ești el! Nu uita niciodată! Cândva vă înțelege !!! Du-te și caută în el numai lucrurile bune! El este și vă rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el vă rămâne soarele nostru! Dumnezeu îl va ajuta să-și vadă greșelile! El este minunea familiei noastre! Mami!!! Câinii latră, ursul trece! Declarațiile acestea nu îl reprezintă!! Undeva tati s-a pierdut... Într-o lume urâtă tare! Care nu îl reprezintă! Dar tu luptă pentru tati și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Vă iubește mami fără margine! Înconjurați-l pe tati cu dragoste”, i-a spus Anamaria Prodan fiului ei. 

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel