Laurențiu Reghecampf, cadou IMPRESIONANT de ziua de naștere a Corinei Caciuc. Cum și-a surprins antrenorul iubita

Data actualizării: | Data publicării:

Laurențiu Reghecampf i-a făcut o surpriză de zile mari Corinei Caciuc, femeia care îl va face tătic pentru a treia oară. 

Laurențiu Reghecampf a fost atent la cele mai mici detalii pentru ziua de naștere a iubitei lui, Corina Caciuc. Cea care îl va face tătic pentru a treia oară împlinește astăzi vârsta de 29 de ani și a primit un cadou special din partea antrenorului. 

Laurențiu Reghecampf i-a făcut cadou Corinei Caciuc un buchet de flori impresionant și un tort personalizat în care apare imaginea iubitei însărcinată. Antrenorul a postat imagini pe contul de Instagram, pentru a demonstra tuturor iubirea pe care i-o poartă cele care îi va dărui un copil. 


Anamaria Prodan, mesaj UMILITOR pentru REGHECAMPF de Valentine's Day: De morți numai de bine


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț la 15 ani de când și-au jurat iubire veșnică, iar antrenorul și-a găsit deja fericirea în brațele amantei sale, Corina Caciuc, care îl va face tătic pentru a treia oară în primăvara acestui an. Ce mesaj i-a transmis impresara fostului ei partener de viață, chiar de Valentine's Day


„Eu și copiii suntem fericiți și liniștiți. Nu facem altceva decât să zâmbim amar când vine vorba de fostul soț. Este mult prea jos. În familia în care am crescut eu nu am auzit de prostituție sau asemenea nenorociri. Nici nu am crezut vreodată la cât am râs de aceste fete de oraș, ieftine, că Reghecampf va decădea în asemenea hal. Dar de morți numai de bine!", a declarat Anamaria Prodan, pentru click.

Anamaria Prodan, MESAJ ACID pe Instagram


,,Mai toată lumea știe să iubească, însă puțini sunt cei care știu cum să rămână îndrăgostiți toată viața de aceeași persoană", a scris Anamaria Prodan pe pagina ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel