Laurențiu Reghecampf Jr nu vrea să-și mai vadă tatăl. Bebeto suferă din cauza lui Laurențiu Reghecampf: „Reghe are lesa scurtă. Nu are voie să intre spre Snagov”

Data actualizării: | Data publicării:
Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto, sursa instagram
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf și fiul său, Bebeto, sursa instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns în pragul divorțului. Cel mai afectat de această situație este Laurențiu Reghecampf Jr, care nu vrea să-și mai vadă tatăl.

Mariajul Aneimaria Prodan cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la sfârșit. Cei doi au decis să divorțeze, după ce Laurențiu Reghecampf și-a asumat relația cu Corina Caciuc, de la care așteaptă și un copil. Impresara îl acuză pe antrenor că nu și-a mai vizitat fiul în ultimele 8 luni. Se pare că Laurențiu Reghecampf a fost ultima dată la fiul său la o petrecere de Halloween, la sfârșitul lunii noiembrie, atunci când Anamaria Prodan se afla în Dubai.

Recent, Anamaria prodan a declarat că Bebeto este farte afectat de această situație, mai ales că tatăl său îi era cel mai bun model în viață. Acum, tânărul nu vrea să își mai vadă părintele nici măcar de sărbători.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței. Nu vrea să-l mai vadă pe tatăl lui. Îi explic că asta e viața. Dură. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi! Dar suntem prea buni, demni, mândri și deja mergem mai departe fericiți că am ales drumul drept în viață și că ne avem unul pe celălalt!”, a declarat Anamaria Prodan, pentruClick!.

 

Impresara a declarat că motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu vine să își vadă fiul ar fi chiar noua parteneră a acestuia, Corina Caciuc. 

 

„Reghe are lesa scurtă. Nu are voie să intre spre Snagov, nu are voie să-și ajute familia. Amanta are familie numeroasă și, dacă a prins gâsca, o jumulește bine. Și ea, și familia ei. Asta până când organele abilitate îi vor întreba rudele sărace de la țară de unde au avut bani sau de la cine să-și ia case și mașini“, a mai spus impresara pentru sursa mai sus menționată.

 

 

Ce spune Laurențiu Reghecampf Jr. despre relația tatălui său

 

În urmă ceva timp, Laurențiu Reghecampf a postat pe rețelele de socializare alături de fiul său, Laurențiu Reghecampf Jr. La scurt timp după publicare, tânărul a avut o reacție dură la adresa tatălui său, chiar în secțiunea de comentarii. Acesta a mărturisit că părintele său nu îl vizitează și asta deoarece îi interzice noua iubită să facă acest lucru. Totodată, Bebeto a precizat că în ziua respectivă venise să îl vadă doar pentru ca lumea să nu mai rădă de el.

"Da. E adevărat. Nu vrea sa ma vadă. Nu îl lasa rabla aia de caciuc ca ii aduc Covid și moare a venit sa facă o poza sa nu mai rada prietenii de el ca și a uitat copiii și și a distrus familia.", a scris Laureniu Reghecampf Jr în dreptul fotografiei în care apare alături de tatăl său.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel