Laurențiu Duță va ajunge pe masa de operație. Artistul le-a dezvăluit fanilor de ce va ajunge pe mâinile medicilor

Data publicării:
Laurențiu Duță, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laurențiu Duță, sursa foto Instagram

Laurențiu Duță va face o schimbare importantă în viața lui, dar pentru asta este nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. 

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Artistul, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va apela la ajutorul medicilor pentru a rezolva o problemă cu care mulți bărbați se confruntă după o anumită vârstă. 


Laurențiu Duță va fi operat


Laurențiu Duță își va face implant de păr și este foarte fericită că în sfârșit va scăpa de acest complex. 


„Am venit pentru un tratament de implant de păr și am petrecut o zi plăcută alături de o echipă de profesioniști. Mulțumesc, medicilor și întregului personal”, a spus Laurențiu Duță pe pagina sa de Facebook. 


Laurențiu Duță a fost infectat cu COVID 19


Laurențiu Duță nu a scăpat de temutul virus și în luna aprilie a acestui an a fost confirmat cu Covid-19. Artistul a stat în izolare și spune că nu a avut o starea gravă de sănătate. Acesta este fericit că apucase să se vaccineze înainte cu AstraZeneca. Laurențiu consideră că datorită vaccinului a avut o formă mai ușoară a bolii. 


„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt”, a spus liderul trupei 3 Sud Est.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel