Laurențiu Duță, primele informații după ce a fost confirmat cu COVID-19: „M-am vaccinat cu AstaZeneca”

Data actualizării: | Data publicării:
Laurențiu Duță, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laurențiu Duță, sursa foto Instagram

Laurențiu Duță a trecut prin clipe grele după ce a fost confirmat cu Covid-19. Artistul era vaccinat cu AstraZeneca când s-a infectat cu noul coronavirus. Ce simptome a avut acesta?

Laurențiu Duță nu a scăpat de temutul virus și în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost confirmat cu Covid-19. Artistul a stat în izolare și spune că nu a avut o starea gravă de sănătate. Acesta este fericit că apucase să se vaccineze înainte cu AstraZeneca. Laurențiu consideră că datorită vaccinului a avut o formă mai ușoară a bolii. 


„Am trecut prin Covid. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome”, a povestit artistul, în cadrul emisiunii “Între prieteni”, la Metropola TV.


Laurențiu Duță nu s-a speriat de boală și este acum pregătit să facă rapelul, programat pe 11 mai. Artistul îi încurajează pe toți oamenii să își facă vaccinul și este de părere că doar așa lucrurile vor reveni la normal, iar oamenii vor fi protejați împotriva nemilosului virus. 


„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstaZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt”, a spus liderul trupei 3 Sud Est.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel