Laurențiu Duță, „pantofi găuriți și șosete pline de pământ”. Mărturisiri cutremurătoare despre începutul carierei. Câți bani i-a adus 3 Sud Est

Data publicării:
Laurentiu Duta la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Laurentiu Duta la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Cântărețul și compozitorul Laurențiu Duță a fost invitat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D! 

Este cunoscut publicului ca membru al trupei 3 Sud Est și compozitor al unor piese devenite hit-uri, dar foarte puțini știu despre Laurențiu Duță că este pasionat de sport și că a fost campion județean la judo, la categoria 37 de kilograme.

Este cu siguranță unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cu 3 Sud Est câștigând o serie de premii muzicale, ceea ce le-a adus membrilor grupului  titulatura de “regii muzicii dance”. În 2008, membri 3 Sud Est au șocat fanii cu destrămarea trupei, însă în 2014 au revenit pe scenă, în aceeași formulă.

Laurențiu Duță este și producător muzical, de numele său se leagă succesul trupelor Animal X și Candy, a compus hit după hit pentru cei mai cunoscuți artiști români.  Artistul este căsătorit și are o fiica.


Lipsurile cu care s-a confruntat înainte de celebritate

Deși presa a speculat că proiectul 3 Sud Est i-ar fi adus ceva milioane în cont, artistul mărturisește că a plecat de jos și că primele întâlniri din cariera sa l-au găsut cu „pantofii găuriți și șosetele murdare de pământ”. 

”Presa specula multe și mărunte, după nu știu ce turneu că am fi câștigat, chiar prietenul nostru Cătălin Măruță ne-a prezentat că ”Milionarii de la 3 Sud Est”.

Într-o carieră întreagă nu am făcut o contabilitate a banilor, dar milionari, poate, în cei 20 și ceva de ani...nu suntem milionari, nici unul dintre noi nu cred că are un milion de euro strânși...Noi nici nu am fost o trupă răsfățată, să avem show-uri de televiziune, să fim preferații marilor companii de spoturi publicitare...Noi am câștigat din concerte și din YouTube, acum, mai nou”, a spus Laurențiu Duță despre veniturile încasate de pe urma formației.

Câte perechi de pantofi are acum

”Câte perechi de pantofi am? Nu știu, n-am făcut din asta o obsesie, dacă n-am avut ceva, acum să exagerez. Probabil, pe care le încalți acum, 5-6 perechi de pantofi. Se strică, cumpăr alții noi”, a spus Laurențiu Duță făcând referire la faptul că în trecut mergea cu pantofii găuriți în talpă. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel