Laurențiu Duță a fost amendat în trafic. Cu cât a depășit artistul viteza legală: „Nu văd nicio tragedie”

 Sursa foto: Laurențiu Duță, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Duță, instagram

Laurențiu Duță a fost amendat în trafic, după ce a depășit limita legală. 

Laurențiu Duță și-a început ziua prost, după ce a ajuns pe mâna poliției. Mai exact, artistul a fost oprit de către oamenii legii, după ce a depășit viteza legală  pe raza stațiunii Mamaia, județul Constanța. 

Laurențiu Duță a fost amendat în trafic

Membrul trupei 3 SUD-EST a fost tras pe dreapta, deoarece circula cu o viteză de 82 de kilometri pe oră, în loc de 60 de kilometri, viteza legală. Laurențiu Duță a fost penalizat cu 3 puncte, dar are de plătit și o amendă în valoare de 1450 de lei. Artistul a făcut și primele declarații legate de acest subiect.

”Am depășit viteza legală cu 20 de km/h. Am luat 3 puncte din câte știu și o amendă de 1450 de lei. Cu toții mai depășim viteza, dacă mergeam cu 100 și ceva la oră înțelegeam că e un dezastru, dar sunt doar 20 de km, cred că oricine poate să depășească. Nu văd nicio tragedie. S-a întâmplat în Mamaia, unde drumul este cu trei benzi pe sens, acum în extrasezon drumul este mai lejer, iar majoritatea merg cu 70-80 km/h. Erau mai multe mașini oprite, majoritatea merg cu viteza aceasta că e drumul liber”, a spus Laurențiu Duță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Artistul nu a avut permisul de conducere la el

Laurențiu Duță a recunoscut că nu a avut permisul la el, deși nu i se întâmplă foarte des acest lucru. Cu toate astea, artistul și-a recunoscut greșeala și a mărturisit că va fi mai atent pe viitor. 

”N-am avut permisul, dar am găsit în torpedou talonul, dar chiar și așa, dacă n-am avut permis se amendează. Permisul de obicei îl țin în portmoneu, dar nu l-am avut la mine, o să-l pun de acum în torpedou”, a mai afirmat artistul pentru Spynews.ro.

Laurențiu Duță de la 3 Sud Est, despre momentul în care și-a pierdut mama

Laurențiu Duță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Invitați în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, membrii trupei 3 Sud Est, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, au vorbit despre cele mai mari cumpene din viața lor. 

Laurențiu Duță a vorbit despre momentul în care și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viață a fost răpusă de o boală nemiloasă, în anul 2017. Din nefericire, femeia a descoperit că are cancer în fază terminală și, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Artistul a mărturisit că momentul în care mama lui s-a stins din viață l-a întărit și l-a făcut mai puternic. 

"În cazul meu, rana s-a vindecat. Sunt cinci ani de atunci, trebuie să acceptăm că asta este viața, deși, din punctul meu de vedere, prea devreme. Putea să mai trăiască mulți ani frumoși. Mama a fost bolnavă de cancer. Probabil cu toții avem o linie a vieții sau ne-o mai facem și cu mâna noastră uneori. Unii sunt mai norocoși, bea și fumează și trăiesc 100 de ani, alții o pățesc. Mama nu a plecat liniștită. Îi părea rău că a plecat dintre noi.(..) Am fost lângă ea până în ultimul moment. Momentul acela m-a întărit foarte mult și am spus că orice altă problemă pe care o voi mai avea în viață nu o mai las să mă afecteze. Sunt niște lecții de care toți avem parte în viața asta, dar care ne fac mai puternici. Am înțeles că asta este viața, nedreaptă. Am făcut tot ce am putut pentru mama și asta mi-a dat liniște. Din păcate, problema a fost descoperită într-un stadiu foarte avansat, ultimul stadiu. Din momentul ăla am făcut tot ce se putea face pentru a-i prelungi viața", a povestit Laurențiu Duță, în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță

Laurențiu Duță:" Am visat-o și o mai visez și acum"

Laurențiu Duță a povestit că o visează adesea pe mama lui. De asemenea, artistul a dezvăluit și ce i-a spus mama sa, cu două luni înainte să își dea ultima suflare. 

"Am visat-o și o mai visez și acum. Cu două luni înainte să moară mi-a spus să stau liniștit că totul îmi va merge foarte bine. În perioada aia eu eram afectat că nu mai aveam piese pe radio, în 2016 avusesem 10 concerte tot anul, eram defocusat total. Ea mi-a spus că o să fie bine, că o să aibă grijă de mine și așa a fost", a mai spus artistul. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 sep 2022, 13:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience