Laurențiu Cazan vrea să schimbe regulamentul Eurovision: „Degeaba ești Messi la antrenamente, la meciuri trebuie să dai gol, în fața spectatorilor”

Data publicării:
Laurențiu Cazan, foto Facebook
Descriere foto: Laurențiu Cazan, foto Facebook

Laurențiu Cazan propune schimbarea regulamentului Eurovision.

Laurențiu Cazan a participat de șase ori la finala națională Eurovision și spune că este de părere că ar trebui schimbat regulamentul, asta pentru că, unii artiști mai neexperimentați, pot cânta bine la repetiții, iar în concurs să fie copleșiți de emoții. 

”Se votează ultima repetiție, se uită jurații pe ecran. Aici eu nu vreau să supăr pe nimeni, dar nu-s de acord cu regulamentul acesta. Eu aș vota numai după prestația din seara finalei. Poți face o repetiție și să cânți bine, iar în concurs să n-ai o altă calitate, pe care trebuie să o aibă un artist sau un sportiv, la Jocurile Olimpice, adică stăpânirea de sine. Este un antrenament foarte complicat și greu pe care nu mulți reușesc să îl treacă. Nadia Comăneci, pe lângă faptul că, la vârsta de 14 ani, în 1976, la Montreal, era genială și antrenată, ea a avut un mare har și o calitate de la Dumnezeu și de la cei care au antrenat-o, tăria de sine. Nu i-au tremurat picioarele pe bârnă. Este o componentă extraordinar de importantă în performanță. Dacă ai emoții nu poți face performanță. Nota trebuie dată în urma performanței din concurs, acolo se vede valoarea. Degeaba ești Messi la antrenamente, la meciuri trebuie să dai gol, în fața spectatorilor, a mulțimii”.”, ne-a declarat Laurențiu Cazan pentru ego.ro

Ce părere are despre WRS

Despre reprezentația României din acest an, artistul are doar cuvinte de laudă. Acesta spune că WRS a avut o prestație excelentă. Pe de altă parte, Laurențiu Cazan îi laudă și pe reprezentanții Moldovei, care s-au prezentat în concurs cu o melodie despre români. 

”Pe solistul Adrian Ursu nu-l cunosc, am auzit că e de la noi, de aici, din Buzău. S-a prezentat bine, din punct de vedere muzical, față de reprezentanții noștri din alți ani. A muncit foarte mult. Bravo, Zdob și Zdub că au cântat o piesă care vorbește despre noi, românii! Ca mesaj a ieșit foarte bine”, a mai spus Laurențiu Cazan pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel