Laurențiu Cazan, dezvăluiri despre călugărie. Ce spune artistul despre situația sa : „Lumea comentează”

Sursă foto: Instagram/ Laurențiu Cazan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Laurențiu Cazan

Laurențiu Cazan a venit cu declarații legat de zvonul călugăriei. Ce spune artistul despre renunțarea la cariera sa muzicală.

Laurențiu Cazan este unul dintre cei mai mari artiști ai României. Acesta atât un cântăreț, cât și un compozitor, el compunând melodii pentru artiști internaționali. Vedeta a fost de mai multe ori în centrul unor certuri media. De altfel, artistul are 65 de ani, iar de data aceasta s-a speculat că s-ar fi călugărit, renunțând, prin urmare, la cariera sa artistică. Contactat de jurnaliști, Laurențiu Cazan a oferit mai multe detalii despre acest zvon, cât și despre planurile sale de viitor.

Lumea comentează

Artistul spune că lumea comentează din răutate, iar acesta nu este un creștin practicant. Deși a mers la biserică pentru a aprinde o lumânare pentru tatăl său. Și protagonistul invocă faptul că nu este un practicant al religiei, iar astfel, zvonurile aruncate în media sunt false.

„Lumea comentează din răutate, nu sunt sănătoși la cap. Eu nu am fost de o lună la Biserică, cam de pe data de 10 mai, când am fost să îi aprind o lumânare lui tata, pentru că, din păcate, el acum mă veghează de sus. Nu mai este printre noi! Eu nu sunt un practicant al Bisericii”, a declarat, Laurențiu Cazan, pentru Click!

Un nou album

Artistul a oferit câteva detalii și despre proiectele sale personale, de pe plan profesional. Artistul are în vizor să lanseze un nou album muzical ce urmează să iasă pe piață cât de curând. Artistul vrea ca această creație să fie o renaștere sau o revenire la frumosul de altă dată. El mai dezvăluie că vor fi 12 piese în conținutul albumului și că se așteaptă la un real succes din partea acestuia.

„Acum lucrez la un album muzical nou, care urmează să iasă pe piață cât de curând posibil. Îmi doresc ca acest album să fie o renaștere, o revenire la frumos, la frumosul ce era o dată. O să fie 12 piese pe album și sper să aibă succesul pe care eu mi-l doresc.” a spus artistul, potrivit sursei precizate.

Colaborări internaționale

De asemenea, Laurențiu Cazan transmite că îi merge bine din punct de vedere profesional și că are în plan un concert la Brașov, fapt ce probabil încântă la culme publicul și fanii din Brașov. Cu toate acestea, el mai dezvăluie că are colaborări cu artiști internaționali, lucru destul de impresionant pentru buzoianul din România.

„Pe plan profesional îmi merge bine, mâine am un concert la Brașov, acum trei zile am cântat în altă parte și tot așa. Am mai scris o piesă pentru două artiste din România, colaborez cu artiști internaționali, deci nu mă plâng deloc.”, a mai transmis artistul.

Româno-Olandez

Un alt fapt interesant este că Laurențiu Cazan are dublă cetățenie. Acesta este și olandez și face drumuri România-Olanda și invers. Cu toate că artistul are dublă cetățenie, acesta a recunoscut cu altă ocazie că româncele nu și-au pierdut din feminitatea de altă dată, față de femeile olandeze. Laurențiu a fost căsătorit la un moment dat cu o femeie din Olanda.

„În rest, locuiesc în continuare la Buzău, dar mai merg și în Olanda, fac naveta între două țări dacă aș putea să zic așa...România – Olanda pentru că sunt și cetățean olandez”, a mai declarat acesta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 28 iun 2023, 10:54 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience