Laura Lavric, moment stânjenitor la medicul ginecolog: "Mi-a fost rușine să întreb. Papa de la Roma"

Data publicării:
Laura Lavric, sursa facebook
Descriere foto: Laura Lavric, sursa facebook

Laura Lavric a avut parte de un moment stânjenitor la un control ginecologic. Artista a povestit totul.

Laura Lavric este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Pe lângă vocea inconfundabilă, artista își binedispune fanii și cu simțul umorul foarte dezvoltat. Aceasta a povestit recent și un moment rușinos prin care a trecut.

Laura Lavric, moment rușinos la medicul ginecolog

Consultul ginecologic este foarte important în viața unei femei, iar acest lucru îl știe foarte bine și Laura Lavric, care a mers să își facă un control de rutină. Aceasta a povestit la Antena Stars cum ea reușit să treacă printr-un moment rușinos chiar în cabinetul medicului ginecolog. Mai exact, în momentul în care medicul a întrebat-o dacă dorește să facă și testul Papanicolau, artista a rămas confuză. Laura Lavric era curioasă să afle cine este acest Papanicolau, motiv pentru care la următoarea vizită l-a întrebat pe medic, rămânând surprinsă de răspuns.

„M-am dus la un control şi mi-a spus medicul: Doamna Laura, trebuie să facem un Papanicolau! Am zis în sinea mea: «Ce o fi ăsta, Papanicolau?!» Mi-a fost ruşine să întreb. Papa de la Roma… «Veniţi după rezultat peste două săptămâni!» M-am gândit: «Doamne, fereşte! Dar ce am, de mă cheamă după două săptămâni?» Când am ajuns acolo, doctoriţa era bucuroasă, iar eu: «Acum, dacă tot eşti bucuroasă, să nu mă consideri chiar proastă, dar am şi eu o întrebare: Ce e Papa Pius, ăsta? Papanicolau, ăsta?» Doctoriţa mi-a spus: «Doamnă, asta este pentru depistarea cancerului la femei…» Dacă nu ştiu ceva, mie nu mi-e ruşine să întreb…”,a mărturisit îndrăgita artistă.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel