Laura Giurcanu, înșelată de logodnic. Vedeta este în șoc: „La 10 metri de mine. E o mizerie din care nu meritam să fac parte”

Data publicării:

Laura Giurcanu, una dintre cele mai apreciate influencere din România, trece prin momente grele. Vedeta este cu inima frântă după ce logodnicul ei a înșelat-o „în văzul lumii”, iar imaginile escapadei au ajuns virale pe internet. 


În urmă cu câteva zile, Laura Giurcanu anunța pe rețelele de socializare că s-a despărțit de iubit. Vizibil afectată, la momentul acela, vedeta nu a dat amănunte despre motivul rupturii. 

„Îmi tot bat capul cu textul ăsta, dar adevărul este că nu există mod ușor de a scrie ceva în direcția asta. Relația în care eram de câțiva ani s-a terminat. Singurul lucru pe care am să-l spun este că e o schimbare mare pe care voi învăța să o gestionez și fructific și că vine în sincron cu o altă schimbare importanță pe plan profesional. Schimbarea e bună. Nu e tipul meu clasic de „anunț’, însă dacă am fost deschisă cu aspecte ale relației, este corect ca această informație să fie cunoscută tuturor. Să aveți un weekend frumos!’, a scris Laura Giurcanu pe Instagram în urmă cu câteva zile.

Cei doi trăiau o poveste de dragoste de câțiva ani, iar în 2019 s-au logodit. Locuiau împreună și toată lumea se aștepta la următorul pas, căsătoria. Dincolo de imaginile perfecte de pe Instagram, se pare că relația lor avea unele probleme, după cum mărtutisește și Laura Giurcanu. Vedeta este însă dezamăgită de tradarea fostului iubit și spune că ar fi trebuit să procedeze diferit. 

 

A înșelat-o „cu ea de mână”


Laura Giurcanu le-a povestit fanilor pe Instagram cum a ajuns să fie înșelată la nici 10 metri de ea.  Mai exact, bărbatul își făcea de cap cu o domnișoară, în timp ce iubita sa era în camera de hotel. 

Potrivit  wowbiz.ro, o fotografie cu iubitul vedetei împreună cu o altă femeie circulă pe internet în aceste zile și a ajuns și în mânile influencerei, care a spus stop relației. 

 „Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar această relație care ajunsese să fie toxică și aparent greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.
Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit pe Instagram Laura Giurcanu.

„Mi-a frânt inima”

Dezamăgită și rănită, vedeta îi reproșează fostului iubit că nu a respectat-o și spune că putea să procedeze altfel. 

Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe.  Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine. Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita… te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit.  Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întâmpla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iată-mă fix în mijlocul ei”, a mai spus Laura Giurcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel