Laura Giurcanu are planuri mari cu banii de la Survivor: Îmi doresc să îmi iau...

Data publicării:
Sursa foto: Laura Giurcanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Giurcanu, Instagram

Laura Giurcanu a dezvăluit ce va face cu banii câștigați în urma participării la emisiunea Survivor.

Laura Giucanu s-a întors deja de câteva săptămâni din cea mai mare provocare a vieții ei. Chiar dacă nu se aștepta să plece acasă atât de curând, aceasta s-a bucurat din plin de revederea cu familia și de savurarea tuturor delicateselor, cărora le-a dus lipsa, cât timp a fost plecată în Republica Dominicană. Celebra influenceriță și-a făcut deja și planuri mari cu banii câștigați în urma participării la aceasta competiție.

"Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel acasă.", a dezvăluit Laurga Giurcanu, potrivit viva.

Laura Giurcanu nu a apucat să urmărească toată emisiunea

"M-am uitat la câteva momente din emisiune, nu am apucat să văd tot, însă pot spune clar că e un super show, este intens și interesant. E un sentiment straniu să fi trăit acele experiențe într-un fel, iar apoi să le văd relatate prin ochii oamenilor alături de care eram.", a mai spus ea.

Ce fac concurenții de la Survivor când nu au probe

Laura Giurcanu a dezvăluit și cum arăta și o zi de pe insulă, atunci când concurenții nu aveau probe. Relaxarea era cuvântul care descria atmosfera, spune aceasta, iar tensiunea în tabără se instala odată cu revenirea traseelor.

"La „Survivor au fost și multe momente frumoase, haioase și relaxante. În timpul liber pe insulă, ne odihneam în hamac, priveam des marea și povesteam cu colegii, în unele seri ne jucam tot felul de jocuri pe care le știa CRBL și făceam plimbări în junglă după cocos. Relațiile dintre noi, în mare parte din timp, erau OK, însă la jocuri, uneori, deveneau mai tensionate, toți dorindu-ne victoria. Zilele de joc erau grele, pentru că se întâmplau într-o căldură arzătoare și devenea cu atât mai greu să lupți și să alergi, iar apoi să îți și încurajezi colegii, când nu prea mai aveai oricum resurse de energie.", a continuat ea.

Laura Giurcanu a avut probleme cu stomacul

"Toți am avut probleme cu stomacul de la cocos, mai mult sau mai puțin. Eu am fost un caz fericit și nu am avut nimic ce nu se putea rezolva cu un detox de cocos de 2-3 zile. Momentan mă simt bine, îmi ascult corpul și încă aștept să văd cum se va readapta la viața firească.", a mai dezvăluit Laura Giurcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel