Laura Giurcanu a dat-o de gol pe Andreea Tonciu: M-a întrebat cum ar putea și ea să colaboreze cu oamenii cu care colaborez eu

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Laura Giurcanu a vorbit despre conflictele de la Survivor și a făcut noi dezvăluiri.

Laura Giurcanu a fost ultima concurentă eliminată de pe insula Faimoșilor. Chiar dacă plecarea din competiție a venit mult mai devreme decât a sperat, Laura este fericită că a avut posibilitatea de a participa la acest reality show. Aceasta a fost invitată în emisiunea La Măruță, de pe ProTV, unde a povestit despre colegii săi și despre conflictele aprinse acolo.

"Înainte să plece din competiție, Cătălin m-a chemat la el acasă, mi-a povestit de copiii lui, a zis că vrea să merge împreună la festival, să colaborăm, să facem chestii când amândoi ajungem acasă. Pentru mine să văd ce a spus el, după ce a ieșit, a fost șocant. Elena a fost sprijin moral pentru Cătălin, în comepetiție. Ea nu se plângea niciodată, în schimb Cătălin o făcea mereu, se plângea de dorul de casă. La un moment dat Elena a zis că nu-l mai poate asculta, îi lua energia.

Cătălin a zis că aș fi încercat să mă apropii de el. Niciodată n-am făcut asta, nu mi s-a părut un om cu care să pot avea o prietenie. am fost cu e ca și cu ceilalți colegi.", a dezvăluit Laura Giurcanu, în emisiunea difuzată pe ProTV.

Andreea Tonciu a sunat-o pe Laura

Chiar dacă a existat un conflict foarte mare între ele, Laura Giurcanu a dezvăluit faptul că Andreea Tonciu a sunat-o și i-a cerut sfaturi despre carieră. Mai mult, aceasta a dezvăluit și un lucru care nu s-a văzut la televizor.

"M-a sunat și am vorbit o oră la telefon și m-a întrebat cum ar putea și ea să facă să colaboreze cu oamenii cu care colaborez eu, cum ar putea să facă și ea ce fac eu. Deși ea este pe Instagram, am înțeles că nu monetizează foarte bine, asta e ce mi-a spus ea, eu am ajutat-o, am sfătuit-o, am povestit cu ea despre asta, iar ea a zis că nu știe ce mă recomandă. Să se intereseze ce mă recomandă dacă e interesată.

Andreea și-a cerut scuze de la mine aproape plângând, înainte să iasă din competiție, pentru toată situația, că era foarte tulburată de ce se întâmplă. Nu s-a difuzat acest lucru, într-adevăr.", a continuat Laura.

Laura Giurcanu este mândră de Faimoși

Deși mai mulți colegi de-ai ei au declarat faptul că apreciază mai mult Războinicii, decât echipa din care fac parte, Laura s-a arătat a fi mândră de ei.

"Mie mi-a fost foarte dragă echipa Faimoșilor și nu m-am deziz nicio clipă de ea, nici măcar când pierdeam și ne era foarte greu. Asta a fost echipa de care am aparținut și sufletește o să aparțin întotdeauna. O să-mi fac un tatuaj cu Faimoșii.", a mai spus ea.

Ce spune aceasta despre Survivor

"Am slăbit vreo 6-7 kilograme și am pus deja 3 înapoi, pentru că mănânc continuu. A fost o experiență grea, dar frumoasă. M-am bucurat de tot ce s-a întâmplat acolo.", a continuat Laura.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel