Laura Cosoi trage un semnal de alarmă. Ce le-a transmis vedeta fanilor: "Simt că lumea mea se clatină din temelii"

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa instagram

Laura Cosoi le-a transmis fanilor un mesaj important. Aceasta a vorbit despre perioada grea în care ne aflăm.

Laura Cosoi trece prin momente delicate. Se pare că această perioadă a afectat-o destul de mult, motiv pentru care a recunoscut că este foarte sensibilă și că empatizează foarte mult cu cei din jur. Laura Cosoi a ținut să le transmită fanilor și un sfat util, care să-i ajute în această perioadă.

„Observ că în perioada asta sunt mai empatică, mai sensibilă ca niciodată la problemele pe care le aud în jurul meu – de la cele ale unor oameni dragi, la cunoștințe care înfruntă diagnostice severe.

Simt că lumea mea se clatină din temelii și realizez cât de fragili suntem și cât ar trebui să fim de responsabili de dragul familiei, al copiilor pe care-i creștem și până la urmă și de dragul nostru.

Situațiile astea atât de frecvente de boală mă afectează și aproape că trăiesc emoțiile celor din jur la fel de mult ca ei până le vin rezultatele”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Mai mult decât atât, Laura Cosoi a ținut să menționeze faptul că în ziua de azi oamenii nu mai merg la medic să își facă control de rutină. Aceasta a tras un semnal de alarmă și i-a sfătuit pe toți să acorde mai multă atenție organismului și sănătății lor. 

„De-asta mi se pare decent, un lucru minim pe care putem să-l facem să ne controlam sănătatea. Din păcate, în Romania, cultura prevenției e întâlnită mai rar și e păcat, pentru că multe boli pot fi ținute în frâu dacă iei masuri din pripă.  Ar trebui să dăm dovadă de responsabilitate, să învățăm ceva din lecțiile celor din jur, din pandemia asta nebună care a dat lumea peste cap.

SĂ ÎNVĂȚĂM să ne ascultăm organismul, nu să-l sabotăm, să fim în armonie cu el și atunci vom putea să ne bucurăm cu adevărat de o viață de calitate, nu de orice fel de viață”, a mai spus Laura Cosoi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel