Laura Cosoi, primele declarații după ce a aflat că este însărcinată pentru a treia oară. Cum se simte actrița: "Zâmbesc în continuu"

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa foto Instagram

Laura Cosoi este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia. Vedeta a făcut și primele declarații despre sarcină.

Laura Cosoi radiază de fericire după ce a aflat că va devenit mămică pentru a treia oară. Actrița trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Însărcinată cu cea de-a treia fetiță, Laura Cosoi a plecat în Thailanda alături de soțul și cele două fetițe, acolo unde și-a petrecut și ziua de naștere, dar a făcut și primele declarații despre sarcină. 

„Am simțit un preaplin în suflet, în inimă, în zâmbet. De altfel, de când am venit în Thailanda zâmbesc în continuu, mă surprind cu un zâmbet pe față indiferent că mai plouă, că nu e apa nu știu cum, că nu sunt serviciile ca pe vremuri. (...) Sunt foarte pregătită pentru vacanța asta, mi-am dorit-o foarte mult”, a mărturisit Laura Cosoi într-o emisiune TV.

 

 

Cum a reacționat soțul actriței când a aflat că va fi tătic pentru a treia oară

 

Laura Cosoi a mărturisit că va deveni mămică pentru a treia oară în luna octombrie, iar soțul ei, Cosmin Curticăpean, a fost în culmea fericirii la aflarea veștii.

 

„Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură”, a adăugat vedeta.

 

Ce spunea Laura Cosoi despre cel de-al trilea copil

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, frumoasa actrița a făcut și câteva declarații legate de cel de-al treilea copil. Laura Cosoi mărturisea că  nu refuză posibilitatea de a avea un al treilea bebeluș, mai ales că viața de mămică îi priește foarte bine.

 

„Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult.”, mărturisea Laura Cosoi la Vorbește Lumea.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel