Laura Cosoi, metoda INEDITĂ de a vopsi ouăle de Paște. Ce ingrediente BIO folosește vedeta

Data publicării:

Laura Cosoi a dezvăluit ingredientele naturale cu ajutorul cărora vopsește ouăle de Paște.

Laura Cosoi a preferat anul acesta să vopsească ouăle cu ajutorul unor ingrediente BIO. Chiar dacă vopseaua din comerț este la îndemâna oricui, vedeta a preferat să apeleze anul acesta la alternativele naturale ale fiecărei culori. Aceasta a dezvăluit și fanilor, pe rețelele de socializare, cum a reușit să coloreze ouăle bio.

Și dacă unele metode sunt cunoscute de pe vremuri, cum ar fi coaja de ceapă roșie și sfecla roșie, Laura Cosoi a dezvăluit și un ingredient mai puțin cunoscut: plantele de hibiscus. Vedeta a postat și rezultatul final, care arată extrem de frumos.

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară

Laura Cosoi va aduce pe lume a treia fetiță, în mai puțin de o lună. Chiar dacă este deja la a treia sarcină, vedeta spune că se simte extraordinar, păstrându-și tot timpul zâmbetul pe buze. Mai mult, la vârsta de 40 de ani, Laura Cosoi se gândește să nască tot natural, dacă fizicul o ajută.

"Vreau să nasc natural și al treilea copil! Dacă îmi ajută Dumnezeu și mă ajută și corpul. Sper să nu fie probleme. Camera o avem gata pregătită, de la cealaltă fetiță, Rita. Voi dormi eu cu bebelușul în cameră pe perioada cât îl voi alăpta. Mă văd mamă de trei copii. Nu mi se pare greu. Am experiență acum" , a declarat Laura Cosoi, potrivit click.

Cum se simte Laura Cosoi

Vedeta are totul pregătit și așteaptă cu nerăbdare ca al cincilea membru al familiei să-și facă apariția. Aceasta a declarat faptul că este într-o stare excelentă și nu privește maternitatea ca pe o povară, ca alte mămici.

"Mă simt foarte bine la a treia sarcină. Nu știu la ce să mă aștept de la trei copii, dar vom vedea. Mă ajută și Cosmin foarte mult. Am totul gata pregătit, pentru maternitate. Sunt foarte fâșneață și acum. Mie îmi priește foarte tare maternitatea!

Am avut parte și de bune și de rele pe perioada pandemiei, însă se compensează. Am reușit să trec cu bine peste toate și acum așteptăm cu nerăbdare să vină pe lume bebelușul", a mai spus vedeta.

Citește și: Laura Cosoi: L-am pierdut pe Dumnezeu, s-a întâmplat. Cum și-a regăsit vedeta credința



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel