Laura Cosoi, mesaj emoționant pentru cele două fiice ale sale: „Timpul cu ele este aur curat”

Laura Cosoi este o mămică fericită. Vedeta are două fetițe minunate. Ce mesaj a transmis faimoasa actriță?

Laura Cosoi este o femeie împlinită. Are o carieră de succes și o familie minunată. Frumoasa blondină are două fetițe superbe, care o încarcă cu fericire și emoție. Chiar dacă petrec tot timpul împreună, actrița se plânge că fetele ei cresc mult prea rapid. Laura și-ar dori ca timpul să se oprească în loc, pentru a rămâne veșnic alături de ele. 


„Ce nu aș da să mai țin timpul pe loc, măcar puțin! Rita este deja domnișoară, îmi explică cum stau lucrurile, nu uită nimic, are raționamente clare, păreri și multă căldură de care nu mă mai satur. Când o țin în brațele mele o adulmec ca și cum aș păstra, la fiecare inspirație, câte puțin din ea în mine! Vera crește văzând cu ochii și are ceva din blândețea tatălui meu de care îmi amintește destul de des. Pe cei 6 dințișori îi folosește la întreaga capacitate, spune ma-ma, ta-ta, face “bravo” și spune “pa”.

Mănâncă cam de toate și face pași cu mare încredere ghidată fiind de noi. Timpul cu ele este aur curat. Știm că sunt echilibrate, bune și au o relație frumoasă pentru că suntem alături de ele mai tot timpul! Așadar, mai rămâi timpule cu noi că prea te grăbești și deja ne este dor de noi cei de ieri”, a scris Laura Cosoi pe pagina ei de Facebook, în dreptul unor fotografii în care apare alături de fetițele ei. 

 

Cum s-a cunoscut Laura Cosoi cu soțul ei? 

 

”Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii.


Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit”, a povestit vedeta pentru Ok!Magazine.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 16 mai 2021, 16:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience