Laura Cosoi, mărturisiri dureroase despre ultimele clipe din viața tatălui său răpus de COVID: "S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot"

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa instagram

Laura Cosoi a făcut mărturisiri dureroase despre ultimele clipe din viața tatălui său răpus de virusul ucigaș.

Laura Cosoi este îngenunchiată de durere, după ce, în toamna anului trecut, tatăl său a fost răpus de virusul care a împânzit o lume întreagă. Vedeta a trecut cu greu peste această pierdere și cu greu poate să vorbească despre acest subiect sensibil.

Laura Cosoi a acceptat cu greu invitația lui Cătălin Măruță la el în emisiune. Aceasta a făcut dezvăluiri dureroase despre trgedia care s-a năpustit asupra familiei.

 ”Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Tata împlinise 70 de ani. Era puternic… Era diabetic, într-adevăr, de asta eu eram atunci într-o permanentă criză, eram însărcinată, eram stresată din cauza tatei. Se întâmpla pe la început, prin martie, cu covidul. M-am gândit că-i poate fi fatal.

El nu avea prea multă grijă, ieșea din casă, se ducea la cumpărături… Era cu risc. Mă bușea plânsul după ce închideam telefonul, după o convorbire cu tatăl meu. Iar pe 17 noiembrie m-a sunat să-mi spună, mai în râs, că a ieșit pozitiv la test. Vorbeam atunci cu Andreea Raicu… El părea asimptomatic. Nu avea febră, nu avea dureri… Era un bărbat activ, sportiv, avea ore la școală cu echipa de baschet juniori. Era surâzător.

A fost foarte greu. Starea lui s-a degradat. Dimineața era bine, peste câteva ore nu mai era. L-am dus la București. Când ni s-a spus că trebuie să găsim un pat de ATI am avut un șoc. Nu mai putea să vobească. A stat o săptămână în spital… S-a stins!” , a spus Laura Cosoi în caru emisiunii La Măruță.

Actrița a vorbit și despre ultimele clipe din viața părintelui răpus de COVID-19.

”Am apucat să vorbesc cu el sâmbătă seara. Nu m-am gândit ce se va întâmpla… S-a uitat la mine și mi-a spus că-mi mulțumește pentru tot. Mi-a zis că o să vedem ce va fi. Atunci am simțit că…”, a încheiat actrița, cu lacrimi în ochi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel