Laura Cosoi, mărțișor special pentru tatăl ei decedat. Vedeta este sfâșiată de dorul părintelui/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Laura Cosoi a ales să poarte de 1 Martie un mărțișor special în memoria tatălui său decedat. Actrița este în continuare devastată de durere.

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Deși are o familie frumoasă cu care se mândrește, la sfrșitul anul trecut, frumoasa actriță a trecut prin cel mai greu moment din viața ei. Tatal Laurei Cosoi s-a stins din viață după lupta cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Vestea teribilă a căzut ca un trăsnet  pentru Laura Cosoi, care nu poate să treacă peste această pierdere.

”Azi, tăticul meu iubit și bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor...”, a fost mesajul scris de Laura Cosoi în mediul online, la acea vreme.

Acum, la începutul primăverii, Laura Cosoi a ales să poarte un mărțișor ales special în memoria tatălui său. Deși nu îi mai este aproape fizic, vedeta își simte mereu părintele lângă ea.

Frumoasa actriță a ales să poarte un mărțișor sub forma unui nor, înscripționat cu un mesaj emoționant, pe care l-a și făcut public, alături de un mesaj, care a emoționat pe toată lumea.

”Cer”, scrie pe mărțișorul pe care Laura Cosoi l-a publicat pe Instagram, în dreptul căruia a scris ”Pentru tati”, în semn de dor față de părintele ei care s-a ridicat la ceruri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel