Laura Cosoi își mai dorește un copil. Detalii neștiute din relația cu soțul ei: „Mi s-a părut impertinent”

Data publicării:
Laura Cosoi și Cosmin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laura Cosoi și Cosmin, sursa foto Instagram

Laura Cosoi este extrem de fericită alături de soțul ei și cele două fetițe pe care le au împreună. Dar care sunt planurile de viitor ale vedetei?

Laura Cosoi este o femeie împlinită, are o familie minunată și o carieră de succes. Chiar dacă este extrem de fericită, vedeta spune că și-ar mai dori încă un copil, iar de data aceasta să fie băiețel. 


„El e mai pragmatic şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, a declarat Laura Cosoi, în urmă cu ceva timp pentru Ok!Magazine.


Chiar dacă au fost prieteni foarte mulți ani înainte, Laura Cosoi și soțul ei trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire. Actrița nu credea vreodată că bunul ei prieten Cosmin se va așeza la casa lui și va avea o familie. Dar iată cu lucrurile s-au așezat exact așa cum ar fi trebuit, iar vedeta este extrem de fericită în brațele bărbatului de lângă ea. 


”Înainte, când eram doar prieteni, nu prezenta datele astea. (râde) Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii.


Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit”, a povestit vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel