Laura Cosoi și-a botezat fetița într-un cadru de poveste. Petrecerea a fost organizată în stil tradițional

Data actualizării: | Data publicării:
Laura Cosoi, instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, instagram

Laura Cosoi și-a botezat cea de-a doua fetiță într-o locație atipică. Frumoasa blondină a renunțat la locațiile de lux, și-a luat rudele și câțiva prieteni apropiați și au mers să petreacă fericitul eveniment, în inima Maramureșului.

Urmând aceeași rețetă ca și la prima ei fetiță, Laura Cosoi a organizat pentru micuța Vera o petrecere rustică, în aer liber cu mâncare bună și muzică folclorică. Laura Cosoi a ales să o creștineze pe micuța Vera în Maramureș, în Biserica Romano- Catolică din Baia Sprie, oraș în care s-a născut soțul ei, Cosmin Curticăpean. Deși au mai trecut o dată prin emoțiile botezului fetiței lor, acestea au fost în continuare prezente, iar micuța Rita s-a aflat acum într-o postură diferită, asistând cumințică la creștinarea surioarei ei. 

La creștinarea micuței n-au lipsit nici datinile

Invitații au fost primiți cu mărturii de botez cu câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului.

Nu au lipsit de la petrecere nici invitații de seamă 

Printre oaspeți s-au numărat și Adela Popescu și soțul acesteia, Radu Vâlcan, prieteni buni ai cuplului. Atât gazdele, cât și invitații, au purtat ținute relaxate, potrivite pentru cadrul în natură ales. 

Au petrecut ore în șir! 

Petrecerea rustică s-a bucurat de multă voie bună, timp frumos și însorit, iar fotografii nu au putut decât să capteze imagini inedite din ansamblul pus bine la punct de Laura și partenerul ei, Cosmin Curticăpean. Atmosfera a fost întreținută de frații Petreuș, care au dat tonul distracției tradiționale, completând perfect cadrul câmpenesc al momentului. Actrița a postat și ea mai multe fotografii, dar și o filmare făcută în timpul ceremoniei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lumina din lumina ???? #Vera #botez #dragoste #binecuvantate #multumim

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel