Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară. Vestea a fost dată chiar în ziua de Crăciun: ”O familie mare, unită”

Data publicării:
Laura Cosoi și Cosmin, sursa foto Instagram
Descriere foto: Laura Cosoi și Cosmin, sursa foto Instagram

Laura Cosoi va deveni mămică pentru a treia oară. Vedeta a dat vestea cea mare chiar în ziua de Crăciun. 

Laura Cosoi trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Pentru actriță, ziua de Crăciun este mult mai specială și asta pentru că așteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea membru al familiei. Încă de la primele ore ale dimineții, Laura Cosoi s-a hotărât să le de-a și fanilor marea veste. Vedeta a mărturisit că dintotdeauna și-a dorit să aibă o familie numeroasă. 

”Cel mai mult imi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alaturi de Cosmin, o familie mare, unita, cu scaune multe asezate in jurul mesei de Craciun, cu copiii care sa ne colinde, sa se alerge in jurul bradului, sa ma ajute la facut prajituri, o viata in care iubirea sa ne acopere!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

 

Pentru a nu-și ține fanii în suspans, Laura Cosoi a dezvăluit și sexul bebelușului. Actrița a mărturisti că ea și Cosmin Curticăpean vor mai avea încă o fetiță. Astfel că, în câteva luni, cele două fiice ale vedetei vor mai avea încă o surioară.

”În acest moment, brațele noastre devin și mai încapatoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastra mai asteptam o fetita, o surioara pentru Rita si Vera. Ce dar minunat este viata, cata bogatie pot aduce copiii, ce sentiment inaltator de recunostinta ne incearca ori de cate ori le privim, cat de mare si de bun este Dumnezeu cu noi…!”, a mai scris Laura Cosoi pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 

Ce spunea Laura Cosoi despre cel de-al trilea copil

Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, frumoasa actrița a făcut și câteva declarații legate de cel de-al treilea copil. Laura Cosoi mărturisea că  nu refuză posibilitatea de a avea un al treilea bebeluș, mai ales că viața de mămică îi priește foarte bine.

 

„Soacra mea este o femeie minunată. Îmi spune mereu: hai, mergeti în vacanță, hai, faceți-l pe al treilea copil. Nu sunt gravidă, nu încă. Îmi spune tot timpul ca sunt frumoasă. Cosmin, soțul meu, are grijă de Vera noaptea, o înțarcă noaptea. Mă ajută foarte mult.”, mărturisea Laura Cosoi la Vorbește Lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel