Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre relația cu soțul său, Cosmin Cirticăpean: "Se deghiza în tot felul de personaje"

Data publicării:
Laura Cosoi și Cosmin Cosmin Curticăpean, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi și Cosmin Cosmin Curticăpean, sursa instagram

Laura Cosoi și Cosmin Cirticăpean formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta a făcut dezvăluiri inedite despre începuturile relației cu soțul său.

Laura Cosoi și Cosmin Cirticăpean se iubest tot mai mult pe zi ce trece. Cei doi s-au cunoscut în anul 2003, dar au devenit un cuplu în 2012. Din iubirea lor au rezultat două fetiţe, Vera şi Rita, iar în curând cei doi vor deveni părinți pentru a treia oară. Recent, vedeta a făvut dezvăluiri inedite despre începuturile relației cu partenerul său. Laura Cosoi a povestit cum reușea să se întâlnească cu Cosmin Cirticăpean, fără să fie surprinși de paparazzi.

”La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi”, a dezvăluit Laura Cosoi pentru revista Unica.

Laura Cosoi, cuvinte de laudă la adresa partenerului său

Laura Cosoi a povestit că partenerul ei a fost foarte implicat în relația lor, și astfel s-a ajuns să formeze o familie superbă. De asemenea, vedeta a mărturisit că, deși este foarte ocupat cu munca, își face timp să staea alături de familie și să petreacă timp cu fiicele sale.

„Totul este în grafic, ca să spun așa. Totul este ca la carte, foarte bine se dezvoltă copilul. Am fost foarte bine și eu în perioada aceasta. Nu văd mari diferențe între această sarciă și priemel două, mi se pare că totul este mult mai așezat. Este totul foarte în tihnă, suntem liniștiți, așteptăm să o vedem la fiecare control. Familia o așteaptă, surioarele sunt pregătite, întreabă de ea.”, a declarat Laura Cosoi pentru impact.ro

Cum a reacționat soțul actriței când a aflat că va fi tătic pentru a treia oară

Laura Cosoi a mărturisit că va deveni mămică pentru a treia oară în luna octombrie, iar soțul ei, Cosmin Curticăpean, a fost în culmea fericirii la aflarea veștii.

„Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură”, a spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel