Laura Cosoi, devastată de durere după moartea tatălui său: "Nu există clipă să nu mă gândesc la el"

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa instagram

Laura Cosoi este îngenunchiată de durere, la două luni după ce tatăl ei a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Actrița a postat și un mesaj sfâșietor.

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Deși are o familie frumoasă cu care se mândrește, în urmă cu două luni, frumoasa actriță a trecut prin cel mai greu moment din viața ei. Tatal Laurei Cosoi s-a stins din viață după lupta cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Vestea teribilă a căzut ca un trăsnet  pentru Laura Cosoi, care se află în continuare în stare de șoc și cu greu poate să vorbească despre această tragedie.

Deși încearcă să fie puternică și să depășească acest eveniment nefericit din viața ei, Laura Cosoi este în continuare devastată de durere și dorul de tatăl ei este din ce în ce mai mare, pe zi ce trece.

Laura Cosoi, mesaj sfâșietor după pierderea tatălui

Recent, actrița a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare pentru tatăl său, dar și o retrospectivă a anului 2020. Aceasta a mărturisit că optimismul ei este la pământ și speră ca lucrurile să își revină la normal cât mai repede.

”Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atât de greu încât îmi era teamă să o spăl pe Luna de frică să nu pățeascaă ceva și să moară. De fapt tot anul a fost un roller coaster de stări. A fost cu bune, dar și cu multe frici, anxietăți, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie aș spune, dar în ultima perioadă îmi era din ce în ce mai greu să văd plinul paharului. Poate că a obosit și optimismul și a cerut o pauză. Acum să revină în viața mea cu forțe proaspete.”, a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi a mărturisit că cel mai greu moment prin care a trecut este moartea tatălui său și că nu există moment în care să nu se gândească la el. Cu toate astea, actrița speră să își revină din acest șoc, iar pentru asta îl are alături și pe soțul ei, Cosmin, care o sprijină din toate punctele de vedere.

”Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul și deși timpul trece dorul crește! Nu există clipă să nu mă gândesc la el, la viața lui, la noi împreună, la lucrurile atât de prezente din relația noastră chiar și acum, când nu mai este! Durerea nu va trece, știu, dar sper să găsesc lumina de la capătul tunelului și să nu mă mai întreb nimic, ci să iau totul așa cum vine! Greu, foarte greu... Lângă mine însă este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc până rămân fără cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forța și dragostea nemărginită! După 9 ani știu că el este baza familiei noastre!”, a mai adăugat Laura Cosoi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel