Laura Cosoi, dezvăluiri din relația cu Smiley: "Asta e împlinirea supremă"

Data actualizării: | Data publicării:
Laura Cosoi, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa instagram

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri neștiute din relația pe care a avut-o cu Smiley. 

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Actrița duce o viață la care alții doar visează. Pe lângă cariera de succes, Laura Cosoi se mândrește și cu o familie superbă. Cu toate astea, vedeta a trecut și prin momente cumplite, care au îngenunchiat-o de durere. Cea mai mare dramă din viața Laurei Cosoi a fost moartea tatălui său. Acesta s-a stins din viață după ce a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă.

„A fost un an complex, cu cele mai variate şi intense trăiri, de la cel mai înalt nivel ca extaz, ca împlinire şi ca fericire, datorită faptului că am născut, la cel mai de jos nivel, pierderea subită a tatălui. A fost o grea încercare pentru familie şi până nu ţi se întâmplă ţie, ţi se pare că e un film al altuia, că totul e departe. „A fost foarte greu şi chiar şi acum nu-mi vine să vorbesc despre el la trecut, a fost un episod cumplit, un amalgam de sentimente, nopţi nedormite, dimineţi de anxietate. Este o luptă pe care o duci singur şi familia suferă în jurul tău.”„, a spus Laura Cosoi potrivit okmagazine.ro.

Laura Cosoi, devzăluiri din relația pe care a avut-o cu Smiley!

Laura Cosoi a vorbit deschis și despre relația pe care a avut-o în trecut cu Smiley. Aceasta a mărtusit că  au rămas în relații bune și că se bucură pentru ce se întâmplă acum în viața lui.

„Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun„., a mai spus Laura Cosoi pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel