Laura Cosoi, detalii despre relația cu Smiley: Oamenii plângeau când ne-am despărțit

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Smiley, Instagram

Laura Cosoi a vorbit, în cadrul interviu, despre relația pe care a avut-o cu Smiley.

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi. Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Cu un pas înainte", în 2007, iar de atunci au fost de nedespărțit. Deși fanii nu se așteptau vreodată la o ruptură între cei doi, aceasta a venit în 2012, când aceștia au decis să meargă pe drumuri separate. 

Laura Cosoi formează în prezent un cuplu cu Cosmin Curticăpean. Cei doi au împreună două fete, iar anul acesta așteaptă al treilea copil, care va fi tot o fetiță. 

Și Smiley și-a refăcut viața și formează un cuplu cu Gina Pistol, iar împreună cei doi o au pe Josephine.

Ce spune Laura Cosoi despre relația cu Smiley

„Mi se pare așa și ciudat, pentru că au trecut atât de mulți ani, practic vorbim despre o altă viață, o viață de demult. Nu știu, interesul chiar nu îl înțeleg, însă e important, când doi oameni sunt adulți, la casele lor, să aibă o relație frumoasă, civilizată, de nu știu, de comunicare, până la urmă”, a spus Laura Cosoi, potrivit unica.

"Oamenii plângeau când ne-am despărțit"

Vedeta și-a amintit de momentele în care cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite și, spune ea, fanii au fost foarte triști când au auzit această veste. Mai mult, Laura Cosoi spune că niciodată nu a fost vorba de înșelat, în relația celor doi.

„Noi am fost atunci foarte iubiți ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărțit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greșită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înșelat”, mai declara Laura Cosoi în februarie 2021, pentru OK! Magazine.

"Am rămas în relații bune"

Actrița a dezvăluit și faptul că a rămas în relații bune cu solistul trupei Simplu. Ba mai mult, i-a felicitat pe cei doi, pentru micuța Josephine.

"Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.", a mai declarat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel