Laura Cosoi, declarații sfâșietoare despre moartea tatălui său. Artista a făcut primul Paște fără el: „Mi-am dorit să fiu cu frații mei”

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa instagram

Laura Cosoi este îngenunchiată de durere, după ce tatăl ei a decedat. Vedeta a făcut primul Paște fără părintele său.

Au trecut aproape cinci luni de când Laura Cosoi și-a pierdut tatăl. Anul acesta a fost unul extrem de greu pentru vedetă. Din păcate, Laura Cosoi și familia ei au făcut primul Paște catolic fără tatăl ei. Aceasta a vrut să fie mai aproape de restul familie, motiv pentru care a mers la Iași, așa cum o făcea și când trăia Marius Cosoi.

Laura Cosoi a mărturisit că și-a dorit foarte mult să fie acasă de Paște, alături de frații ei. Cu ajutorul lor și a celor mici, vedeta a reușit să mai trecă peste durerea provocată de moartea tatălui său.

„Am sărbătorit Paștele Catolic acum două săptămâni. Am fost acasă, la Iași. De obicei, sărbătorim Paștele acasă, când se potrivește să fie separat, evident. Dacă nu, facem la București, când Paștele Ortodox coincide cu cel catolic. E primul an fără tata, așa că mi-am dorit foarte mult să fiu cu frații mei.

A fost ciudat, însă copii chiar sunt o alinare și o vindecare din toate punctele de vedere, că-n momentul în care am intrat în casă... Mi-am făcut foarte multe scenarii, că de când s-a întâmplat nu am ajuns acasă”, a spus Laura Cosoi într-o emisiune tv.

Vedeta a povestit că îi este foarte greu fără tatăl ei, însă încearcă să accepte faptul  că misiunile oamenilor pe Pământ se termină la un moment dat, mai devreme sau mai târziu. Mai mult decât atât, Laura Cosoi a mărturisit că simte faptul că părintele ei este nemuritor.

„Am intrat în casă și efectiv s-a umplut de bucuria fetițelor și a fraților și deodată parcă am revenit cumva la atmosfera de altădată și cumva tata e oricum cu noi. Au trecut patru luni de când el a plecat, imediat se fac cinci. Foarte repede a trecut. Dar acceptăm că misiunile pe Pământ se încheie și mai devreme sau mai târziu oricum se întâmplă, așa că nu avem decât să trăim noi pentru el și el prin noi. Consider că el e nemuritor prin noi și prin nepoți, nepoate. Am ciocnit ouă, am fost la biserică, am stat afară. A coincis și cu faptul că pe 4 aprilie am sărbătorit 6 ani de la cererea în căsătorie, a fost fix de Paște”, a adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel