Laura Cosoi, apariție inedită fără lenjerie intimă. Iluzia optică a pus pe jar fanii/ FOTO

Data publicării:
Laura Cosoi, sursa instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, sursa instagram

Laura Cosoi a uimit pe toată lumea după ce s-a fotografiat într-o ipostază inedită. Fanii s-au aprins imediat.

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește și cu o familie superbă. Și, deși este mămică a doi copii, Laura Cosoi nu ezită să se fotografieze în ipostaze care să lase pe toată lumea fără suflare.

Așa s-a întâmplat și cu ultima fotografie postată de actriță pe rețelele de socializare, în care a renunțat complet la inhibiții, dar și la lenjeria intimă, sau cel puțin așa se deduce din imaginea publicată de frumoasa blondină. Cu părul prins în coc și cu maieu scurt, Laura Cosoi și-a lăsat la vedere picioarele lungi, dar și zona intimă. Fanii nu au putut trece atât de ușor cu vederea peste o asemenea fotografie, astfel că s-au întrecut unii pe ceilalți în comentarii. Dacă unii au fost încântați de formele vedetei, alții au criticat-o dur.

”Ahahaha...femeie serioasa, tot ce vrei...si dintr o data....apare fara chiloti/ .... singura ca era mai decenta.../ “Ce mai decenta”/ Nu și are rost aceasta poza fără chiloți pe tine și cu acea bluza legată.. deloc sexi și deloc atractiv corpul tău/ Si tu....”, sunt doar câteva dintre reacțiile negative ale internauților.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi și soțul ei au împlinit 9 ani de relație!

 

Laura Cosoi și soțul ei sunt de 9 ani împreună și au două fetițe superbe împreună. Actrița i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei cu ocazia aniversării a 9 ani de relație. Dar puțini cunosc frumoasa lor poveste de iubire și cum au ajuns să fie suflete pereche. Laura Cosoi este discretă atunci când vine vorba de viața ei amoroasă. 


”Au trecut 9 ani de cand a inceput povestea noastra, 9 ani de duminici, 9 ani de plimbari, 9 ani de vorbe, 9 ani de emotii, 9 ani de bagaje, 9 ani de bai in mare si urcari pe munte, 9 ani de apusuri, 9 ani de paste, 9 ani de petreceri, 9 ani de imbratisari, 9 ani de soape, 9 ani de priviri, 9 ani de dans, 9 ani de intamplari care mai de care, 9 ani de ascultat muzica, 9 ani de mesaje, 9 ani de filme, 9 ani de intalniri, 9 ani de cand stam umar la umar, atat la bine cat si la greu. 9 ani de cand a inceput visarea ca va fi o zi in care vom fi o familie implinita si fericita. Da, au trecut 9 ani si acum ne tinem visul in brate! Cand le privim pe Rita si pe Vera stim ca Dumnezeu ne iubeste!”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel