Laura Cosoi, însărcinată în șapte luni, decizie neașteptată. Actrița și soțul ei au surprins pe toată lumea

Data publicării:

Laura Cosoi, gravidă în șapte luni, a luat o decizie neașteptată. Vedeta și soțul ei au surprins pe toată lumea. 

Laura Cosoi este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Vedeta este însărcinată în luna a șaptea și este extrem de activă. Actrița nu a renunțat la scenă, călătorește și se ocupă intens și de cele două fetițe pe care le are. Recent, Laura Cosoi le-a mărturisit fanilor că ea și soțul ei au luat o decizie spontană, pentru prima dată de când sunt părinți. 

Mai exact, vedeta și Cosmin Curticăpeanu au decis să plece într-o mini-vacanță, doar ei doi, fără fiicele lor. Mai mult, această escapadă este prima vacanță petrecută de cei doi fără fetițe. 

”Spontan, chiar în acest moment, am luat două bilete de avion. Pentru prima oară, eu și Cosmin plecăm mâine, fără fete, într-un “city break””, a anunțat Laura pe pagina sa de Instagram. 

Ulterior, viitoarea mămică a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu burtica, în aeroport. Momentan, Laura Cosoi și soțul ei nu au dezvăluit locația aleasă pentru această escapadă.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre a treia sarcină

Laura Cosoi a povestit, pe blogul personal, cum se simte la cea de-a treia sarcină și care sunt cele mai mari provocări cu care s-a confruntat până acum. 

„10 ani de relație și 7 de căsătorie, două fetițe acasă și una pe drum…Toate lucrurile astea sunt pentru noi un miracol și un vis împlinit. Suntem foarte recunoscători că la 40 de ani eu și Cosmin la aproape 46, așteptăm că la vara să vină în familia noastră cel de-al treilea copil. De la început ne-am dorit o familie mare, cu copii mulți și lucrul asta se întâmplă deja. Rita și Vera sunt foarte fericite că vor avea o surioara, pe care și noi așteptăm cu mult entuziasm să o cunoaștem.

M-au întrebat unele persoane dacă nu ne doream și un băiat. Din punctul acesta de vedere, și eu și Cosmin am gândit de fiecare dată la fel – ne dorim ce ne dă Dumnezeu și ne bucurăm să fie copilul sănătos! Cum am putea să spunem altfel când lucrul asta nu poate fi controlat? :) Până una-alta, mi se pare idilic, de poveste, să avem 3 fetițe și totul pare că se întâmplă cu un sens. Parcă acum înțelegem mai bine rostul vieții noastre, ne simțim mai împliniți, pentru că, indiferent ce altceva vom face, copiii sunt cea mai mare încununare a iubirii dintre noi.

Îmi doream sarcina aceasta și, mai devreme decât mă așteptăm, visul mi s-a împlinit. Ca o curiozitate – deși cred că nimic nu e întâmplător pe lumea asta – cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să „mă abțin”!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel