Laura Bretan: „Cel mai mult îmi place să compun muzică de film”

Data publicării:

Invitată de Irina Păcurariu într-o ediție specială „Rețeaua de idoli”, luni, 19 decembrie, de la ora 20.00, la TVR 2, Laura Bretan a vorbit cu sinceritate despre viața de student și planuri la vârsta de 20 de ani

În 2016, Laura Bretan reușea să-l facă pe celebrul Simon Cowell să exclame: „Acesta este motivul pentru care am făcut acest format. Pentru a găsi oameni ca tine!”. Tânăra cu voce de înger a devenit cunoscută publicului larg în urma participării în show-ul „Got Talent” în România și în Statele Unite. A început să cânte de la vârsta de 4 ani în biserică, iar un an mai târziu descoperea pianul. Câștigătoare a multiple concursuri muzicale, Laura Bretan a devenit în scurt timp o cunoscută și apreciată soprană.

„Cu Laura Bretan vom vorbi despre cariera începută atât de devreme, atât în România cât și în Statele Unite, despre familie și prieteni, dar și despre primul an la Universitatea de Muzică. Ne va povesti și despre călătoriile care o aduc în Europa și, repetat și consecvent, despre ceea ce o face cine este: un copil teribil, ajuns o studentă fermecătoare, la fel de talentată și dedicată spațiului pe care îl iubește din plin, muzica”, spune Irina Păcurariu despre invitata sa de luni, 19 decembrie, de la ora 20.00, la „Rețeaua de idoli”.

De-a lungul carierei, Laura Bretana avut ocazia să cânte pe scene mari din America, Elveția, Germania, Italia, Belgia, Spania, Japonia, Marea Britanie sau Israel și de a performa alături de artiști internaționali, precum: Toto Cutugno, Placido Domingo jr, Il Volo sau Jose Carreras.
Ce nu știm despre Laura Bretan este că la numai 20 de ani, primul ei CD de artist s-a epuizat înainte de a apărea în magazine, fiind vândut în întregime pe baza precomenzilor primite pe site-ul artistei. Acest succes îi aduce Laurei Bretan „Discul de Aur” pentru vânzările albumului „World I See”.

„Cel mai mult îmi doresc să scriu, să compun. În special să scriu muzică de film. E atât de frumoasă și mă atrage mult. Mă visez pe scenă în roluri din opere celebre poate o dată, de două ori, Ca să văd cum e. Dar cel mai mult îmi place să compun muzică”, spune Laura Bretan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel