Latura neştiută a lui Mircea Badea. Ce NU ar putea să facă niciodată

Data publicării:
Facebook Mircea Badea
Descriere foto: Facebook Mircea Badea

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei" de la Antena 3, a povestit despre o latură mai puţin cunoscută a sa. Acesta a spus ce NU ar putea face niciodată. 

"Eu am un obicei: nu omor niciodată insectele", a spus Mircea Badea în emisiunea Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor.

"Nu pot. Devin vegetarian în secunda 2"

 

"Sunt milos rău! Crede-mă, eu fugăresc o muscă să o dau afară din casă, de mai intră zece. Pe cuvânt! Îi sting lumina într-o parte, i-o aprind în cealaltă. Adică, îi fac un culoar. Nu există! Îi conving: hai, te roagă tata. Nu, nu pot! Și asta cu musca... Cum să omor musca? La fel și când văd gândaci din ăștia, nu mai știu să le zic acum, probabil că și ei vor fi de mâncare în curând, dar eu n-am cum să fac așa ceva. Eu devin vegetarian în secunda doi, dacă aș putea să rezolv ceva. Dă-mi niște mere cu niște ștevie, e ok!", a mai spus Badea la Antena3

Ce face Badea când vine un gândac spre el

 

"Îl iau frumos cu șervețelul. Îl prind, îl iau, cu atenție să nu-l strivesc, deschid geamul și îl dau afară. Sunt prietenul insectelor și al animalelor mici. Cu pisicile nu, că nu am cum să fiu prieten cu pisicile pentru că sunt mega alergic la pisici. Pisicile îmi fac foarte mult rău. Eu nu le fac lor, dar trebuie să stau departe de ele", a mai punctat realizatorul. 

Capatos, despre Mircea Badea: Am pretenția că pot să-i fac față. Nu vreau să jignesc, dar...

 

Dan Capatos, de la Xtra Night Show, a spus că Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi, fiind un tip extrem de inteligent.

„Mircea Badea este genul de coprezentator sau partener la o emisiune lângă care nu ai cum să te relaxezi. Am o comunicare foarte mișto cu el. Avem același gen de umor. Am pretenția că pot să-i fac față. Este un tip extrem de inteligent. Are niște sclipiri... Nu vreau să jignesc, dar mulți înțeleg la o secundă-două ce a vrut să zică Mircea Badea. În direct, te faci de c#cat, dacă nu ai prins-o”, a zis Dan Capatos.

La un moment dat, chiar s-a discutat despre începerea unei emisiuni cu Dan Capatos și Mircea Badea, dar proiectul nu s-a mai concretizat, cel puțin până în prezent. VEZI CONTINUAREA AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel