Las Fierbinți, moment emoționant de Crăciun. Monologul lui Robi a devenit viral: „Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Las Fierbinti, ProTV
Descriere foto: Las Fierbinti, ProTV

Robi, poțistul din Las Fierbinți, personaj interpretat de actorul Leonid Doni, a avut un discurs emoționant în episodul difuzat în seara de Crăciun.

De Crăciun, serialul Las Fierbinți a reușit să emoționeze publicul printr-un monolog de excepție. 

Acțiunea din acest episod are loc chiar în ziua de Crăciun, iar sătenii au parte de o petrecere. Robi, polițistul satului, s-a ocupat de cadouri. Dar nu oricum, ci le-a furat. Practic, a furat lucrurile de care sătenii nu aveau nevoie și le-a dăruit celorlalți. 

Gestul său a creat însă o adevărată isterie în momentul în care sătenii au observat că le lipsesc lucruri, deși inițial erau extrem de încântați de daruri.

Robi și-a recunoscut fapta și a ținut un discurs în care și-a justificat gestul.

 „Stați pe loc. Ardiles nu are nicio vină, și nici Giani. Eu am fost. Eu am fost capul răutăților. Că e Crăciunul! D-aia!
Băi, Brânzoi! Zici că ăla-i târnăcopul tău? Da mă, e al tău! Da Coţăială n-are niciunul! Tu ce faci, Brânzoi, lucrezi la două târnăcoape? Ai patru mâini, cumva, că nu se vede! Şi ăla care-i la Coţăială e şi tocit şi are şi coada ruptă! Şi lampa aia e ciobită, Brânzoi! Şi o ţineai în magazie de ani de zile, să se pună praful pe ea! N-o foloseai la nimic! Şi acum urli de nervi că nu o mai ai?


Bobiţă, tu câte borsete ai, că numai eu ştiu vreo 20? Şi faci gât pentru una care-i veche şi vai mama ei? Pandele nu are niciuna şi pur şi simplu îşi dorea şi el una!

Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? De ce? Ce înseamnă Crăciun? Să fii mai bun, nu? Da voi nu sunteţi deloc aşa unul cu altul! Vă zic sincer, mă doare sufletul când spun asta! Voi aici aveţi ba un copil, ba o mamă, ba un tată… Eu n-am pe nimeni, Aspirino!

Voi sunteţi familia mea, şi eu în fiecare zi aud numa d-astea: că cutare m-a scuipat, că cutare m-a bătut, că cutare mi-a făcut! M-am săturat! Voi credeţi că mie nu-mi ajunge? Vreau şi eu, măcar o dată, să veniţi la mine cu o reclamaţie că, nu ştiu, cutare mi-a dat o floare! Că cutare s-a uitat frumos la mine! Că cutare mi-a zis o vorbă bună! Măcar odată pe an! Să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva! Uitaţi-vă la voi! Sunteţi negri la suflet de supărare! (…)

Eu știu că n-aveți bani pentru cadouri noi. Nici eu nu am. Dar din ce avem vechi, putem să dăm ceva ce avem în plus. Dom primar, să nu fiți supărat că primarul de la Dridu a făcut brad de nu știu câți metri. Că știți ce a făcut el? A dat sărăcia cu sclipici. Și așa fac toți primarii care ne pun luminițe. Păi, asta ne trebuie nouă, luminițe?! Nu! Noi trebuie să fim mai buni unii cu alții, din ce avem să dăm ceva, să ne ajutăm noi între noi că Moș Crăciun ne-a cam uitat pe noi, ca țară”, a spus în acrimi polițistul Robi.



 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel