Larry King a ieșit de la Terapie Intensivă. Cum se simte acum jurnalistul american

Data actualizării: | Data publicării:
Larry King, foto Instagram
Descriere foto: Larry King, foto Instagram

Larry King a fost scos de la Terapie Intensivă, după ce a fost internat de urgență, în urma infectării cu virusul SARS-Cov-2.

Cunoscutul jurnalist american Larry King a contractat virusul COVID-19 şi a fost internat în spital la Terapie Intensivă, în Los Angeles, în urmă cu o săptămână. Anunțul a fost făcut de CNN, canalul de televiziune american unde a lucrat timp de 25 de ani.

Acum,Larry King a fost mutat din unitatea de terapie intensivă. King, în vârstă de 87 de ani, rămâne într-un spital din Los Angeles, dar respiră pe cont propriu, a declarat luni pentru Associated Press David Theall, purtător de cuvânt al companiei de producție King, Ora Media. Jurnalistul american a avut, de asemenea, ocazia de a avea un apel video cu cei trei fii ai săi, Larry Jr., Cannon și Chance, a declarat purtătorul de cuvânt AP, potrivit People.

Larry King s-a temut pentru viața sa, mai ales că acesta s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate de-a lungul timpului. Acesta a suferit un accident vascular cerebral aproape fatal în mai 2019, care a avut loc la doar câteva săptămâni după operația cardiacă. De asemenea, a supraviețuit unui atac de cord în 1987 și a depășit cancerul de prostată și de plămâni.

În februarie anul trecut, King le-a spus oamenilor că toate acele experiențe l-au lăsat cu „mai puțin frică de a muri acum”.

"Am 86 de ani și este ceea ce este. Vreau doar să continui să lucrez până la sfârșit. Aș vrea să mor la locul de muncă - mă voi retrage chiar acolo!" a spus el la acea vreme.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel